U20 MM-kisat: Kanada - Slovakia

U20 MM-kisat: Kanada – Slovakia | Kanada etenee välieriin

U20 MM-kisojen toisessa puolivälieräottelussa kohtaavat Kanada ja Slovakia.

Kanada eteni värikkäiden vaiheiden kautta B-lohkon voittajaksi tämän vuoden U20-kisoissa. Joukkue voitti alkusarjassa Tsekin, Saksan ja Yhdysvallat, mutta koki myös U20 MM-kiekon pahimman tappion hävitessään Venäjälle 6-0. Kanada menettää etuaan kun pelataan Euroopassa, ja joukkue ei ole ollut totutun ylivoimainen.

Vaikka Kanada teki 17 osumaa alkusarjan peleissä, päästi se myös 13 osumaa omii, mikä on ennenkuulumattoman paljon. Joukkueen pelin vielä pitää kehittyä turnauksessa, mikäli joukkue mielii pelata MM-kullasta.

Slovakian alkusarja sujui tutuissa merkeissä. Joukkue hävisi Suomelle, Ruotsille ja Sveitsille, mutta voitti Slovakian 3-1 lukemin heti ensimmäisessä pelissä. Yksi voitto varmisti joukkueelle paikan puolivälieriin, mutta vastaan asettuu Kanada, jota Slovakia ei ole pystynyt U20-kisoissa koskaan vielä voittamaan.

Slovakia teki alkusarjassa ainoastaan kahdeksan maalia, sitä vähemmän teki vain Kazakstan. Joukkue päästi myös 22 osumaa omiin, joka on eniten koko turnauksessa. Slovakialla ei pitäisi olla mitään mahdollisuuksia ärsytettyä Kanadaa vastaan, vaikka nyt pelataankin Euroopassa.

Kanada haluaa varmasti hyvän startin pudotuspeleihin ja näyttää että se on edelleen suunnannäyttäjä myös U20-kiekossa. Slovakia ei pysty haastamaan Kanadaa maalintekokisassa, ja nimellinen kotijoukkue vie ottelun nimiinsä myös tälläkin kerralla. Ottelussa voidaan puhkaista kymmenen maalin raja mikäli Kanada syttyy pelaamaan alusta asti.

Pelivalinnat | Panostus

Kanada voittaa & yli 8 maalia | 2/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 2,00

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord