Esports: NiP vs GODSENT | Jessen johdolla kohti Majoreita?

schedule 30 kesäkuu 2020 - 14:13
person Leevi Mynttinen

Tiistai-iltana cs_summit 6 -turnauksessa tarjolla on suomalaisväriä ottelussa NiP vs GODSENT. Katso ottelun vedonlyöntivihje alhaalta.

Jesse “zehN” Linjalan GODSENT hävisi edellisessä ottelussa BIG Clanille 2-0. NiP taas hävisi ruotsalaisten kohtaamisessa fnaticille 2-0. Sitä ennen molemmat voittivat oman lohkonsa: A-lohkossa GODSENT voitti 2-0 mousesportsin sekä G2 Esportsin ja B-lohkossa NiP voitti 2-0 x6tencen ja 2-1 Heroicin.

Pelaajista erityisesti Ninjas in Pyjamaksen Fredrik “REZ” Sterner ja GODSENTin uusi hankinta Asger “Farlig” Jensen ovat pelanneet hyvin. GODSENT sanoi hyvästit Mikail “Maikelele” Billille ja laittoivat hänet penkille. Copenhagen Flamesilta hommattu Farlig vaikuttaa ainakin alun perusteella hyvältä pelaajalta sekä onnistuneelta vaihdolta.

Joukkueet ovat kohdanneet kerran ja silloin NiP voitti 2-0. Linjalalla oli surkea peli, mutta tässä turnauksessa suomalainen on pelannut paremmin. Lisäksi silloin Maikelele oli yksi huonoimmista pelaajista ja odotan Farligin pelaavan Ninjas in Pyjamasta vastaan hyvin.

 

Kartat

GODSENT ei pelaa Miragea eli se lähtee pois. Toinen mikä olisi hyvä ottaa pois on Inferno, sillä viimeisen kolmen kuukauden aikana joukkue on voittanut vain 8% otteluista siinä. 12 karttaa ja vain kerran voitto FaZe Clania vastaan. Toki pitää huomioida, että mukana on ainakin viisi todella niukkaa tappiota ja vain yksi on pelattu Farligin kanssa.

Jos Ninjas in Pyjamas toimii oletetusti, niin Nuke lähtee pois. Nuke on ollut GODSENTille hyvä kartta eli tämä on joukkueelle harmi. Myös Dust2 on ollut NiPin liipasimella, mutta GODSENTin voittoprosentti kartassa on viimeisen kolmen kuukauden aikana vain 33.

Kiinnostavaa tilanteessa on se, että lähiaikoina molemmat ovat valinneet Overpassia. Train ja Vertigo sopivat molemmille joukkueille, joten luvassa pitäisi olla tiukka kamppailu.

Kartoissa pitää hieman kallistua ruotsalaisten hyväksi surkean Infernon takia. Kertoimissa NiP on laskettu isohkoksi suosikiksi ja itse koen, että GODSENT pystyy laittamaan paremmin vastaan. Paperilla joukkue kestää hyvin vertailun ja yksilötaitoa riittää. Ninjas in Pyjamas ei omaa supertähteä, joka kääntäisi pelin itse. Fredrik “REZ” Sterner voi tulevaisuudessa olla se, mutta ei vielä.

Vedonlyönnissä luotetaan siihen, että GODSENT voittaa yhden kahdesta valitusta kartasta.

 

Tiedot

  • Kohde: NiP vs GODSENT
  • Kellonaika: 19:00
  • Päivämäärä: 30.6.2020
  • Turnaus: cs_summit 6
  • Palkintopotti: 125,000 dollaria ja tärkeät RMR-pisteet

 

Pelivalinnat

Ottelussa yli 2.5 karttaa

KERROIN UNIBETILLA 2,10

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord