urheiluvedot NHL vihjekuva

NHL: Washington Capitals – Buffalo Sabres | Capitalsin otteet tasoittumassa?

Washington Capitals palaa kotikaukaloonsa ja ensimmäisenä vastustajana viiden kotipelin putkessa on Buffalo Sabres. Washington onnistui palaamaan voittojen tielle Pittsburgh Penguinsia vastaan 1-3 lukemin vieraissa. Capitals katkaisi samalla neljän ottelun tappioputken, jonka aikana omissa soi peräti 22 kertaa. Joukkue kärsi tuolloin osittain koronan aiheuttamasta vajeesta kokoonpanossa ja se oli omiaan sekoittamaan pakkaa.

Sabres puolestaan oli kaksi viikkoa pois ennen tiistaita, kun joukkue joutui koronan vuoksi pitämään taukoa. Kaksi peräkkäistä ottelua New York Islandersia vastaan olivat nihkeitä, sillä joukkue teki näissä kahdessa pelissä vain yhden maalin. Molemmista peleistä tuli tämän myötä tappiot 1-3 ja 0-3 lukemin. Sabresin alkukausi on muutenkin ollut melko tukkoinen, sillä voittoja on tilillä vain neljä kappaletta ja tappioita on kahdeksan.

Washingtonilla on ollut omat ongelmansa maalivahti- ja puolustuspelin osalta, mutta Penguinsista otettu voitto käänsi tämän suhteen ainakin hieman kurssia. Ottaen huomioon Sabresin nihkeät otteet ja Washingtonin hyökkäyspelin, niin tämän ottelun pitäisi olla Capitalsin heiniä. Se vaatii toki sitä, että joukkue jatkaa parempia otteita puolustuksen osalta.

Joukkueet ovat kohdanneet kaudella neljä kertaa ja voitot ovat 3-1 Capitalsille. Vajaan kuukauden aikana on molemmille joukkueille tapahtunut paljon, mutta luottoa Capitalsiin löytyy tässä vaiheessa huomattavasti enemmän. Capitalsin kerroin on oikein pelattava kun ottaa huomioon, missä joukkueet tällä hetkellä menevät.

Pelivalintamme: Washington Capitals
Panostus: 2/3

@ 2.00 Unibetillä

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord