NHL: Toronto Maple Leafs – Buffalo Sabres | Onnistuuko Maple Leafs revanssissaan?

schedule 30 marraskuu 2019 - 15:02
person Jarkko Mäensivu

Ensi yönä NHL:n runkosarjaottelussa vastakkain pisteistä taistelevat Toronto Maple Leafs ja Buffalo Sabres. Ottelu pelataan Scotiabank Areenalla Torontossa.

Lähtökohdat otteluun

Kotijoukkue Toronto Maple Leafs hävisi eilen Buffalo Sabresille lukemin 6-4. Seuraavaksi Maple Leafs pääsee pelaamaan kotonaan back-to-back ottelun Sabresia vastaan. Maple Leafs potki pihalle entisen valmentajansa Mike Babcockin, jonka jälkeen vastuun peräsimestä otti nuori Sheldon Keefe. Keefen alaisuudessa Maple Leafsin pelaaminen on ollut upeaa katsottavaa, pelissä paistaa tietynlainen vapautumisen tunne. Maple Leafs majailee tällä hetkellä Itäisen konferenssin yhdeksäntenä. Maaliero Leafseilla on 91:91.

Vierasjoukkue Buffalo Sabresin vahva alkukausi on kääntymässä totuttuun tapaan aivan pannukakuksi. Sabresin pelaaminen on selkeästi laskusuunnassa, eikä se ole yllättävää kyseisellä rosterilla. Sabres onnistui eilen voittamaan Maple Leafsin, mutta kyseessä oli vain pienehkö tilastotappio. Sabres on kymmenen ottelun otannalla onnistunut voittamaan vain kolme ottelua. Itäisessä konferenssissa he pitävät paikkaa sijalla kahdeksan. Maaliero Sabresilla on heikohko 77:80.

Nappaa pelikassaan täytettä – parhaat vedonlyöntibonukset 2019 löydät täältä!

Kotijoukkueella kaikki avaimet voittoon

Maple Leafs antoi eilen mahdollisuuden Michael Hutchinsonille ottaa kauden ensimmäinen voitto, mutta siinä ei onnistuttu. Yleensä ykkösveskari pelaa ensimmäisen pelin back-to-back -peleistä. Tänään maalilla seisoo Frederik Andersen, jonka viime peli päättyi nollapeliin Detroit Red Wingsiä vastaan. Maple Leafs pelaa aivan erilaisella tavalla nyt kuin Babcockin alaisuudessa. Pelaamisesta huokuu vapaus ja iloisuus, sillä pelaajat saavat enemmän toteuttaa itseään kuin aikaisemmin. Babcockin pelitapa ei sopinut nuorekkaalle ja nopealle Leafsille niin hyvin kuin olisi pitänyt.

Materiaaliltaan Maple Leafs on huomattavasti laadukkaampi kuin Sabres. Hyökkäysosasto Leafsilla on NHL:n eliittiä, jonka takia he pelejä voittavat suurinumeroisesti. Leafsin ongelmakohtana on monena vuotena ollut heikko puolustus, mutta tällä kaudella se on jopa toiminut yllättävän hyvin aikaisempiin vuosiin nähden. Tyson Barrien tulo puolustukseen on ollut erinomainen lisä joukkueelle. Parantamisen varaa Leafsin puolustuksella kylläkin on, sillä omissa on kolissut vielä aivan liikaa. Tuhoisan hyökkäyksen ansiosta Maple Leafs tulee tänäänkin voiton nappaamaan Auston Matthewsin johdolla. Matthews on pelannut koko kauden aikana kotonaan todella hyvin ja tulosta on syntynyt hurjalla tahdilla.

Pelivalintana tänään valitsen Maple Leafsin voiton tasoituksella. Eilisestä tappiosta huolimatta Maple Leafs on valovuoden edellä Sabresia kokonaisvaltaisesti. Toisena valitsen Auston Matthewsin vähintään kahden pisteen ottelua.

Pelivalinta | Panostus

Toronto Maple Leafs -1,5 | 2/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 2,10

Auston Matthews tekee vähintään 2 pistettä | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,50

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord