NHL: Tampa Bay Lightning - Dallas Stars

NHL: Tampa Bay Lightning – Dallas Stars | Stanley Cup -finaalit käyntiin!

Ensi yönä NHL:ssä alkaa kauan odotettu Stanley Cupin -finaali, jossa vastakkain kannusta taistelee Tampa Bay Lightning ja Dallas Stars. Ottelu pelataan Edmontonissa Rogers Placessa ilman yleisöä.

Kotijoukkue Tampa Bay Lightning eteni Stanley Cup -finaaleihin voittamalla itäisen konferenssin. Itäisen konferenssin finaaleissa Tampa sai vastaansa New York Islandersin. Tämä ottelusarja päättyi Tampan 4-2-voittoon. Koko pudotuspelien aikana Tampa on kärsinyt ainoastaan viisi tappiota, ja kaksi näistä tuli konferenssifinaalien aikana. Tampan tekeminen näissä pudotuspeleissä on ollut upeaa, eikä joukkueelta ole huonoja pelejä nähty.

Vierasjoukkue Dallas Stars eteni vuorostaan Stanley Cup -finaaleihin voittamalla läntisen konferenssin. Dallas sai konferenssifinaaleissa vastaansa Vegas Golden Knightsin. Dallas onnistui hieman jopa yllättämään kiekkokansan voittamalla Vegasin helpohkosti otteluvoitoin 4-1. Dallas Stars on kärsinyt näissä pudotuspeleissä yhteensä kahdeksan tappiota, ja heidän vyöltään löytyy hieman enemmän pudotuspelejä kuin Tampalta.

Tampan tulivoimainen hyökkäyspelaaminen avaimena

Tampa Bay Lightning on yksi NHL:n tulivoimaisimmista joukkueista, eikä se tiedä hyvää Dallas Starsille. Pudotuspelien pistepörssin Top 5:stä löytyy Tampalta kaksi kaveria, jotka ovat Nikita Kucherov ja Brayden Point. Stars-puolustaja Miro Heiskanen on nakuttanut 5+17=22 tehot näissä pudotuspeleissä – Heiskanen johtaa puolustajien pistepörssiä ja syöttöpörssiä. Tampan tehokkain puolustaja on ollut vuorostaan Victor Hedman. Hedman on paukuttanut näissä pudotuspeleissä jo yhdeksän maalia ja kuusi syöttöpistettä.

Dallas Stars ei voi lähteä Tampaa vastaan maalintekokilpailuun, sillä Dallas ei tule sitä kisaa voittamaan millään. Joukkueen on puolustettava samanlailla, kun Vegas Golden Knightsia vastaan. Dallas onnistui täydellisesti hiljentämään Vegas-pelaajien maalinteon, mutta nyt Tampaa vastaan haaste tulee olemaan napsun verran kovempi. Pointin ja Kucherovin kentällinen luo ottelussa kuin ottelussa kourallisen vaarallisia tekopaikkoja, eikä oikeastaan kukaan kykene tätä duoa pysäyttämään.

Tampan runko on pysynyt monta vuotta kasassa, joten pelaajien kemiat ovat erinomaiset. Tampa on monta kertaa ollut mestaruustaistelussa mukana, mutta sitä kirkkainta tähteä ei ole saatu – tänä vuonna asiaan tapahtuu muutos. Pelaajien asenne on täpissä, eikä kukaan luista omista hommistaan. Ensi yön otteluun lähdettäessä Dallasilla on pieni lepoetu, mutta tämä ei menoa tässä vaiheessa haittaa, kun adrenaliini virtaa jokaisella.

Materiaaliltaan Tampa on laadukkaampi joukkue kuin Dallas. Maalivahtien kaksintaisto menee Tampa-leirille, sillä Andrei Vasilevski on huomattavasti Anton Khudobinia parempi maalivahti. Steven Stamkosin tilanne on vielä auki, sillä Stamkosin odotetaan pelaavan finaaleissa, mutta missä vaiheessa? – sitä emme tiedä vielä. Liuskalle lähdetään pelaamaan Tampa Bay Lightningin voittoa.

Pelivalinta | Panostus

Tampa Bay Lightning | 2/5 yksikköä

leovegas TARJOAA KERTOIMEN 2,00

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord