NHL: Tampa Bay Lightning – Carolina Hurricanes | Materiaalieron turvin Bolts suosikkina voittoon

schedule 30 marraskuu 2019 - 16:12
person Jarkko Mäensivu

Ensi Yönä NHL:n runkosarjaottelussa vastakkain pisteistä taistelevat Tampa Bay Lightning ja Carolina Hurricanes. Ottelu pelataan Amalie Areenalla Tampassa.

Lähtökohdat otteluun

Tampa Bay Lightning lähtee ensi yön otteluun kahden ottelun tappioputkessa. Ennen kahden ottelun tappioputkea edelsi kolmen ottelun voittoputki. Boltsin pelaaminen kauden edetessä on parantunut selkeästi, mutta vieläkään se ei ole sillä tasolla millä pitäisi. Bolts hävisi eilen tiukassa väännössä Washingon Capitalsille jatkoajalla. Bolts majailee tällä hetkellä Itäisen konferenssin kymmenentenä. Maaliero Boltseilla on 86:76. Vaikuttavia poissaoloja ei kotijoukkueella ole, sillä Steven Stamkos ja Erik Cernak ovat palanneet pelaavaan kokoonpanoon.

Vierasjoukkue Carolina Hurricanes lähtee myös yön otteluun kahden ottelun tappioputkessa. Viimeisen viiden ottelun otannalla Canes on onnistunut voittamaan kaksi peliä. Canesin kausi on ollut hieman ailahteleva, mukaan on mahtunut jaksoja, joissa on pidempiä voitto- ja tappioputkia. Tasaista suorittamista ei ole ollut näkyvissä. Canes majailee Itäisen konferenssin kuudentena tällä hetkellä. Maaliero Canesilla on 85:74. Canes on pelannut kolme ottelua enemmän kuin Bolts. Canesin vahvuudesta on vieläkin pois Erik Haula.

Nappaa pelikassaan täytettä – parhaat vedonlyöntibonukset 2019 löydät täältä!

Boltsin materiaali laadukkaampi

Boltsin vahvuudesta löytyy hurjan suuri määrä nimekkäitä pelaajia, jonka takia se taistelee tällä kaudella tosissaan Stanley Cupin voitosta. Viime kauden parhain pistemies Nikita Kucherov alkaa pikkuhiljaa herätä omalle tasolleen. Kokonaisvaltaisesti Boltsin joukkue on laadukkaampi kuin Canesin. Puolustus vierailijoilla vetänee vertoja Boltsin kanssa, mutta muuten ei. Bolts on joukkue, joka kykenee huonommallakin pelillä voittamaan otteluita juurikin sen takia, että heiltä löytyy pelaajia, jotka pystyvät luomaan maalintekopaikat tyhjästä. Victor Hedman kantaa puolustajista suurinta vastuusta Boltseilta, hän kykenee pelaamaan erinomaisesti molemmissa päissä.

Canesin kaltainen joukkue ei kykene haastamaan pelillisesti Boltsin nimekästä ryhmää. Bolts voittaa vertailussa kaikilla osa-alueilla. Bolts osaa pelata myös todella fyysistä peliä, jolloin Canesin pikkupojat ovat ihmeissään. Sebastian Aho ei ole vielä saanut peliään kulkemaan samalla tavalla, kuin edellisellä kaudella. Vuorostaan Teuvo Teräväinen on pelannut Canesilta erinomaisen kauden tähän mennessä, mutta riittääkö suomalaisten ottamukset Boltsia vastaan? Maalivahtien kaksinkamppailusta etulyönti on kotijoukkue Boltsilla, sillä maalissa aloittaa Curtis McElhinney, joka on NHL:n parhaimpiin kakkosveskoihin lukeutuva. Canesin maalilla aloittaa James Reimer.

Pelivalintana valitsen Boltsin kotivoiton varsinaisen peliajan puitteissa. Canesin materiaali ei yksinkertaisesti riitä haastamaan Boltsia.

Pelivalinta | Panostus

Tampa Bay Lightning | 2/5 yksikköä

expekt TARJOAA KERTOIMEN 2,05

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord