VIHJEET: St. Louis Blues - San Jose Sharks

NHL: St. Louis Blues – San Jose Sharks | Katkeaako sarja tänään?

NHL:ssä on edetty siihen vaiheeseen, että St. Louis Bluesilla on tänään mahdollisuus edetä Stanley Cupin finaaleihin. Vastaan luistelee tänään siipirikkoinen ja ärsytetty San Jose Sharks.

Viime pelissä Sharks koki kovia, sillä loukkaantuneiden listalle joutui Tomas Hertl, Erik Karlsson ja Joe Pavelski. Näistä kahdesta varmuudella voi sanoa, että Hertl ja Karlsson eivät pelaa. Pavelskin tilanne on vielä auki.

Sharks puolusti erittäin heikosti viime pelissä, joka päättyi Bluesin voittoon 5-0. Avauserä alkoi todella vauhdikkaasti ja vaikutti siltä, että Sharks oli todella valmis ottamaan ohjat käsiinsä tässä pelissä. Karlssonin virhe omassa päässä kuitenkin maksoi maalin ja Blues siirtyi 1-0 johtoon. Koko pelin aikana Sharksilla tuli karmaisevia merkkausvirheitä ja puolustus oli heikkoa koko pelin ajan. Tässä kohtaa kautta ei saisi tulla noin paljon virheitä, sillä se voi maksaa koko sarjan – niin kuin nyt meinaa käydä.

Blues on ottanut kahdessa viime pelissä hallinnan itselleen, Sharks on saanut kiekon Bluesin verkkoon vain kertaalleen näissä kahdessa viime pelissä. Bluesilla muutenkin tuntuu olevan koko paketti kasassa ja onnistumisia tulee laajalta rintamalta. Vladimir Tarasenko on nakuttanut 2+5 tehot tässä sarjassa, ja Jaden Schwartz on yllättänyt tekemällä jo playoffeissa 12 maalia – runkosarjassa maaleja kertyi 11. Puolustus on onnistunut hyvin ja pahemmilta virheiltä on vältytty.

Jääkiekon MM-kisat 2019: Näin näet kaikki MM-jääkiekon ottelut ilmaiseksi!

Kotiedusta hyötyä?

Bluesin maalivahti Jordan Binnington ei osoita millään tavalla, että pelaisi ensimmäisiä pudotuspelejään – pelaaminen on varmaa, eikä huonoja pelejä ole kertynyt. Sharksin Martin Jones taas on ollut todella ailahteleva ja epävarma omalla maalillaan.

Sharks lähtee tähän peliin todella vauhdilla, ja Bluesin täytyy onnistua puolustamaan tämä alkurynnistys. Virheet minimoidaan, ja pelataan järkevästi, sillä katkaisupelissä ei saa tulla virheitä. Odotettavissa on, että tänään peli on tiukka ja maaleja ei tulla näkemään kuin liukuhihnalta. Blues on ennakkosuosikki tähän peliin – on vaikea uskoa, että Sharks pystyisi vielä sarjan kääntämään edukseen loukkaantumisten myötä. Blues haluaa varmasti edetä finaaleihin ja ratkaista tämän sarjan kotiluolassaan Enterprise Centerissä.

Pelivalintani:

Blues – 0,5

LEOVEGAS TARJOAA KERTOIMEN 2,00

Blues + alle 5,5 maalia

NORDICBET TARJOAA KERTOIMEN 2,70

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord