VIHJEET: Boston Bruins - St- Louis Blues

NHL: Boston Bruins – St. Louis Blues | Stanley Cupin metsästys alkakoon

NHL:ssä alkaa tänään Stanley Cupin metsästys. Mahtava kiekkokausi saatetaan päätökseen tämän finaalisarjan jälkeen. Vastakkain Stanley Cupin finaalissa asettuvat Boston Bruins – St. Louis Blues.

Bruins voitti konferenssifinaalissa ylivoimaisesti Carolina Hurricanesin ja eteni finaaliin. Hurricanes ei pystynyt haastamaan pelillisesti ollenkaan Bruinsia, ottelusarja päättyi 4-0 Bruinsin voittoon. Bruins lähtee tähän finaalisarjaan ennakkosuosikkina.

Blues päihitti omassa konferenssifinaalissaan San Jose Sharksin lukemin 4-2. Ensimmäisissä peleissä Blues oli hieman vaikeuksissa. Tämän jälkeen Blues kokosi pakettinsa kasaan ja pelasi erittäin hyvin organisoitua kiekkoa.

Vastakkain pelaavat kaksi erittäin hyvin organisoitua joukkuetta, molemmilla on oma pelitapansa, jota noudatetaan. Bruinsin erikoistilanne pelaaminen on ollut timanttista koko kauden ajan – ylivoimat hyödynnetään aivan jäätävällä prosentilla. Vaarallinen ylivoima on todella paljon eduksi näissä peleissä, yksikin virhe tai jäähy voi maksaa pelin. Bruins tulee jatkossakin hyödyntämään omat ylivoimatilaisuutensa – Bluesin pitää pysyä poissa jäähyboksista.

HUIPPUTARJOUS LEGOLAS.BET KASINOLLE!

Saat 150% bonuksen jopa 300€ asti + 150 ilmaiskierrosta BerryBurstiin!

Bruinsin tehotriolle ei löydy pysäyttäjää

Bruinsin ykköskenttä on tällä hetkellä liigan vaarallisin kenttä. Brad Marchand osaa hämmentää, mennä vastustajien ihon alle, ja samalla hän tekee paljon tuhoa hyökkäyspäässä. Kyseessä on todella tärkeä pelaaja varsinkin playoffeissa. David Pastrnak on lahjakas maalintekijä  ja häneltä odotetaan onnistumisia. Kolmantena lenkkinä tässä ketjussa viilettää liigan parhaimmistoon kuuluva kahdensuunnan hyökkääjä Patrice Bergeron. Nuottipaidoilta ei löydy tätä kenttää vastaan matchuppia.

Bluesin Ryan O’Reillyn ja Bruinsin Bergeronin kohtaaminen tulee olemaan fantastista katsottavaa. Molemmat ovat huikeita kahdensuunnan hyökkääjiä, kysymys kuuluukin, että kumpi onnistuu pitämään toisen pimennossa? Blues pelaajat ovat onnistuneet tekemään maaleja laajalla rintamalla. Mutta yksi pelaaja on nostettava esiin Bluesilta, Jaden Schwartz. Schwartz on tehnyt enemmän maaleja playoffeissa, kuin teki koko runkosarjan aikana.

Molemmat maalivahdit ovat pelanneet erittäin mahtavat playoffit tähän mennessä. Tuukka Raskin torjuntaprosentti on maaginen 94,2%. Tämä on aivan älyttömän kova lukema näissä kekkereissä. Bluesin maalilla Jordan Binnington on pelannut myös aivan erinomaisesti, eikä osoita millään tavalla pelaavansa ensimmäisiä pudotuspelejään NHL:ssä.

Bruins ei ole hetkeen pelannut, joten tämä voi vaikuttaa peliin hieman ensimmäisessä erässä. Ensimmäisissä peleissä tuomarit viheltävät hieman kevyemmin jäähyjä, joten luvassa on muutamia ylivoimatilanteita. On vaikea uskoa, että Bruins suostuu taipumaan ensimmäisessä pelissä TD Gardenissa Bostonissa.

Pelivalintani:

Bruins -0,5

UNIBET TARJOAA KERTOIMEN 2,11

Ylivoimamaaleja Yli 1,5

NORDICBET TARJOAA KERTOIMEN 2,50

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord