VIHJE: Kärpät - SC Bern

NHL: Boston Bruins – Carolina Hurricanes | Tylsyttääkö Rask Canesin terävimmän kärjen?

NHL:ssä on edetty konferenssifinaalien toiseen otteluun, jonka voitosta kamppailevat Boston Bruins ja Carolina Hurricanes.

Ensimmäinen kohtaaminen päättyi Bruinsin 5-2 voittoon Hurricanesista. Peli oli tasaista aina kolmanteen erään saakka, mutta sitten peli kääntyi – Canes otti todella turhia jäähyjä kolmannen erän alussa ja tämä kostautui heti.

Bruce Cassidyn luotsaama Boston Bruins on todella vahvoilla Stanley Cupin voittoon tänä vuonna. Tämä nimellisesti vahva joukkue on ollut todella tuhoisa pitkin kautta, joukkueesta löytyy nuoruutta ja paljon kokemusta omaavia pelaajia, kuten Patrice Bergeron, Zdeno Chara, David Krejci, Brad Marchand, David Backes ja Tuukka Rask.

Carolina Hurricanesilla sen sijaan on paljon nuoria pelaajia, joilla ei ole niin paljoa pudotuspeleistä kokemusta kuin Bruinsilla. Tämä saattaa alkaa näkymään tässä vaiheessa pudotuspelejä, kun kyseessä on ”isojen poikien pelit”.

Canesin on löydettävä keino pysäyttää Bruinsin ykköskenttä, jos he aikovat tästä konferenssifinaalista jatkoon päästä. En tiedä löytyykö tällä hetkellä mistään joukkueesta vastustajaa Bruinsin David Pastrňák  – Bergeron – Marchand akselia vastaan. Aina kun tämä kenttä on jäällä, kiekko pyörii usein vastustajan päässä ja syntyy todella vaarallisia maalintekopaikkoja. Bergeron on myös NHL:n parhaita kahdensuunnan hyökkääjiä, joten oman pään pelaaminen luonnistuu myös.

Bruins saa puolustukseen lisäapuja, kun Charlie McAvoy palaa kentälle, kärsittyään yhden ottelun pelikiellon taklattuaan Columbuksen Josh Andersonia päähän. Tämä on erittäin hyvä asia Bruinsin kannalta, sillä McAvoy on hyvä kiekollinen pakki, joka osaa avata peliä.

Peli pelataan TD Gardenissa Bostonissa, jossa Canes on viimeksi napannut voiton vuonna 2016 – kotietu on siis merkittävä.

Molempien joukkueiden maalivahdit ovat pelanneet loistavat pudotuspelit tähän mennessä, Canesin Petr Mrázek oli hetken loukkaantuneena, mutta on onneksi nyt terveenä joukkueen matkassa. Tuukka Rask on tällä hetkellä kieltämättä yksi kuumimmista maalivahdeista, hänen torjuntaprosenttinsa pudotuspeleissä tällä hetkellä on huimat 93,8%.

Jääkiekon MM-kisat 2019: Näin näet kaikki MM-jääkiekon ottelut ilmaiseksi!

Ylivoima voiton avain?

Boston Bruinsin ylivoima on tällä kaudella ollut erittäin tappavaa runkosarjassa kuin myös pudotuspeleissä. Tehotrio Pastrňák – Bergeron – Marchand on varsinkin ollut todella tuhoisa ja tulee käyttämään ylivoimapaikat hyödyksi tässäkin pelissä. Ensimmäisissä kohtaamisissa tuomarit viheltävät hieman herkemmin jäähyjä kuin vaikka ratkaisevassa 6-7 pelissä. Tänään tulemme siis näkemään ylivoimalla pelaamisessa onnistumisia.

Bruins nappaa tänään toisen kiinnityksen kohti Stanley Cupin finaalia. Ratkaisevat tekijät tänään ovat kokemus, materiaali, erikoistilanne-pelaaminen ja Raskin huippuvire.

Pelivalintani:

Bruins -0,5

LEOVEGAS TARJOAA KERTOIMEN 2,12

Ottelussa yli 1,5 yv-maalia

NORDICBET TARJOAA KERTOIMEN 2,22 BETSAFE TARJOAA KERTOIMEN 2,22

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord