Nations League: Suomi - Bulgaria

Nations League: Suomi – Bulgaria | Huuhkajat takaisin voittojen tielle

Suomi palaa pelikentille sunnuntaina UEFA Nations Leaguessa kun kotikentällä vastassa on Bulgaria. Ottelu alkaa klo 19.00.

Suomi pelasi maaottelun keskiviikkona Puolaa vastaan vieraskentällä. Suomella oli hyvinkin kokeilupitoinen joukkue joka näkyi suoraan tuloksessa, sillä tuomisina oli 1-5-tappio. Ilmari Niskasen avausmaali Huuhkajissa oli ottelun ainoita positiivisia seikkoja. Bulgariaa vastaan Huuhkajat vahvistuu, sillä ainakin Teemu Pukki ja Tim Sparv pitäisivät olla pelikunnossa ja Lukas Hradecky aloittaa Suomen maalilla.

Omassa lohkossaan Suomi on toisena hävittyään Walesille 0-1 ja voitettuaan vieraissa Irlannin samoin lukemin. Fredrik Jensen on iskenyt toistaiseksi Suomen ainoan osuman Nations Leaguessa, mutta Teemu Pukki ja Joel Pohjanpalo ovat oletettavasti avauksessa. Kuuden viime ottelun saldo Suomella on 3-0-3, joten jälleen olisi voiton paikka.

Bulgaria ei ole enää samassa iskussa kuin 1990-luvulla tai 2000-luvun alussa. Joukkue on hajuton ja mauton eikä suuria tähtiä ole edes näköpiirissä. Joukkue on lohkon viimeisenä pelattuaan Unkarin kanssa tasan ja hävittyään niukasti 0-1-Walesille. Joukkue pelasi 8.10 EM-jatkokarsinnoissa Unkaria vastaan ja hävisi kotonaan tylysti 1-3, jonka myötä haaveet EM-kisoista kuihtuivat.

Bulgaria on pelannut tasaisia ja tiukkoja vääntöjä, sillä kuudesta viime ottelusta vain yhdessä on nähty yli 2.5 maalia. Vieraskentällä joukkueen peli ei ole sujunut, sillä kahdeksan viimeisintä vierasottelua ovat sujuneet ilman voittoa. Joukkue on myös muutenkin neljän ottelun voitottomassa putkessa, mikä ei paranna asemia sunnuntain matsia ajatellen. Tiukka vääntö Unkaria vastaan EM-jatkokarsinnoissa rasittaa Bulgariaa enemmän, josta hieman miinusta vierasjoukkueelle.

Suomi lähtee suosikkina otteluun, joskaan Suomi ei ole parhaimmillaan suosikin asemassa. Suomen joukkue on laadukkaampi ja joukkueella on myös päivän lepoetu verrattuna Bulgariaan sekä tuoreita jalkoja laittaa kentälle. Suomen otteluissa maalimäärät harvoin nousevat kovin korkeaksi, joten 1-0 ja 2-0 – voitto ovatkin todennäköisimmät lopputulokset. Bulgariaa painaa tärkeän ottelun pelaaminen Suomea päivää myöhemmin, sekä siitä tullut tappio ja EM-kisahaaveiden romuttuminen.

Pelivalinnat | Panostus

Suomi | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,80

Suomi yli 1.5 maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,15

 

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord