Mestarien liiga: Real Madrid - Shahktar Donetsk

Mestarien liiga: Real Madrid – Shahktar Donetsk | Vierailijat siipirikkona Madridiin

Mestarien liigassa keskiviikkona kohtaavat Real Madrid sekä Shakhtar Donetsk klo 19.55 alkavassa ottelussa.

Real Madrid aloittaa uuden Mestarien liigan saagan tappion rasittamana. Joukkue hävisi yllättäen La Ligassa kotikentällään piskuiselle Cadizille 0-1. Tappiosta huolimatta La Ligassa Real Madrid on hyvissä asemissa kolmantena. Joukkueen hyökkäyspeli on vielä ollut kohtalaisen vaisua, mutta puolustuspää on ollut jopa yllättävän pitävä ja varma. Viiteen La Liga-otteluun Real Madrid on päästänyt kolme osumaa.

Gareth Balen lähtö ja loukkaantumiset syövät Real Madridin iskukykyä. Toisaalta Karim Benzema on edelleen uskottava ykköskärki, jota tukevat Vinicius Junior ja Lucas Vasquez. Cadiz-ottelussa Real piti palloa 75%, mutta peli oli tehotonta ja mielikuvituksetonta. Joukkueella on nyt näytön paikka, ja parhaimmillaan joukkue kykenee erittäin tehokkaaseen maalintekoon.

Shkahtar Donetsk on mukavassa vireessä, sillä joukkue on pelannut viisi ottelua peräkkäin tappioitta, ja peräti kahdeksan vierasottelua ilman tappiota. Kotimaan sarjassa Shakhtar on kuuden kierroksen jälkeen kolmantena saldolla 3-3-0. Joukkue on siis hyvässä vireessä, mutta Euroopan tasolla se ei ole voittanut huippujoukkueita aikoihin. Kauden alussa Super Cupissa sarjakärki Kiovan Dynamo voitti Shakhtarin 3-1.

Shakhtarin ongelma Real Madrid-ottelun alla on selkeästi iso loukkaantumissuma. Pahimmillaan joukkueella saattaa olla sivussa jopa kymmenen pelaajaa. Tuollainen määrä satuttaa Shakhtarin kokoista joukkuetta, etenkin kun materiaaliero on jo valmiiksi isäntien puolella. Poissaoloista tulee miinusta jo muutenkin vaikean vierasmatsin alla.

Real Madrid on kotikentällään selkeä suosikki. Vaikka isännät kärsivät myös loukkaantumisista mm. Eden Hazardin ja Daniel Carvajalin muodossa, on joukkueella Ukrainan liigaan verrattuna paljon laajempi ja laadukkaampi rinki. Realin puolustus on todella pitävä, joten vierasjoukkue ei maalipaikoilla juhli. Kärsivällinen isäntäjoukkue on varmasti hallitsevampi osapuoli, ja isoista poissaoloista kärsivä vierasjoukkue joutuu poistumaan Madridista tyhjin käsin.

Pelivalinnat | Panostus

Real Madrid voittaa päästämättä maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,15

Real Madrid yli 2.5 maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,84

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord