Mestarien liiga: RB Salzburg - Bayern München

Mestarien liiga: RB Salzburg – Bayern München | Tasoero selkeä vierasjoukkueen hyväksi

Mestarien liiga jatkuu jälleen tiistaina. Klo 22 alkavassa ottelussa kohtaavat Red Bull Salzburg sekä Bayern München.

Red Bull Salzburg on aloittanut uuden sarjakauden väkevästi Itävallan Bundesliigassa. Joukkue on pelannut kuusi ottelua, joista se on voittanut kaikki maalierolla 24-6. Rapid Wien ja LASK tarjoavat kovimmat haasteet mestaruutta ajatellen, mutta Salzburgin meno on ollut todella vakuuttavaa. Joukkueen hyökkääjät dominoivat myös maan maalintekijätilastoja, kun jaetulla kärkipaikalla olevat Patson Daka ja Sekou Koita ovat tällä kaudella onnistuneet jo kumpainenkin kuudesti maalinteossa.

Mestarien liigassa kahden pelatun kierroksen jälkeen Salzburg on kuitenkin lohkonsa viimeisenä. Ensimmäisellä kierroksella joukkue jäi 2-2-tsapeliin Lokomotiv Moskovan kanssa ja toisella kierroksella Atletico Madrid nappasi 3-2-voiton Salzburgista. Mestarien liigassa kärkipään hyökkääjät ovat vielä ilman osumia, joka kuvastaa tasoeroa Itävallan Bundesliigan ja Mestarien liigan välillä. Daka on sivussa reisivamman vuoksi, josta miinusta isännille.

Bayern München jatkaa vakuuttavaa menoaan. Joukkue johtaa Saksan Bundesliigaa tasapistein Dortmundin kanssa. Bayern on voittanut kahdeksan ottelua peräkkäin joten viime kaudella nähty dominointi jatkuu edelleen. Joukkue on kuudessa Bundesliigan ottelussa mättänyt samat 24 osumaa kuin Salzburg, mutta Saksan Bundesliiga on tasoltaan huomattavasti kovempi.

Mestarien liigassa meno on myös tuttua. Joukkue kaatoi Atletico Madridin vakuuttavasti 4-0 avauskierroksella ja viikkoa myöhemmin kaatui Lokomotiv Moskova vieraskentällä 2-1. Robert Lewandowski ei ole vielä avannut maalitiliään Mestarien liigassa, vaikka Bundesliigassa osumia on jo kasassa kymmenen. Joukkueen taso on laaja, ja ratkaisijoita löytyy joka puolelta kenttää. Leon Goretska ja Coman Kingsley ovat tehneet jo kaksi osumaa mieheen Mestarien liigassa. Myös Bayernilla on poissaoloja, mm. Goretska on poissa, mutta laatua ja paikkaajia penkiltä löytyy huomattavasti enemmän kuin illan vastustajalla.

Tasoero on selkeä vierasjoukkueen hyväksi. Vaikka Salzburg on ilmiömäisessä vireessä omassa sarjassaan, on hyppy Euroopan huipulle pitkä ja vaikea. Bayern kelpaa vieraskentällä mukaan vetoihin, joukkue on täynnä laatua ja se on erittäin hyvin valmennettu ja edelleen täynnä voitonhalua. Bayern jatkaa ilman pistemenetyksiä Mestarien liigassa ja sysää kotijoukkueen entistä kovempaan ahdinkoon jatkopaikan suhteen.

Pelivalinnat | Panostus

Bayern München voittaa & ottelussa yli 3.5 maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,13

Bayern München yli 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,72

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord