Mestarien liiga urheiluvedot vihjekuva

Mestarien liiga: RB Leipzig – Liverpool | Paineet vierasjoukkueella kasvavat

Mestarien Liigan neljännesvälierät käynnistyvät ja RB Leipzig ja Liverpool kohtaavat toisensa neutraalilla kentällä. Peli siirrettiin Budapestiin Saksassa olevien Covid-19 rajoitusten vuoksi.

Vierasjoukkueen sairastupa täyttyy täyttymistään

Liverpool sai loukkaantumisten valossa lisää huonoja uutisia 1-3 tappiossa Leicesteriä vastaan. James Milner jouduttiin vaihtamaan kentältä pois vain 17 minuutin jälkeen. Juuri hankittu Ben Davies taas sai jonkinmoisen vamman ennen peliä. Myös Fabinho oli sivussa Leicester pelistä eikä häntä nähdä tänäänkään kentällä. Tähän päälle jo edelliset loukkaantumiset ja kokoonpano saa jälleen uudistusta.

Liverpoolin virekkään peliin lähtiessä ei ole vakuuttava. Alla on kolme perättäistä tappiota ja maaleja on tehty vain kaksi joista toinen tuli pilkulta. Puolustuspeli on aika ajoin aivan hukassa ja Alissonilta on nähty kolme maaliin johtanutta virhettä viimeiseen pariin peliin.

Vaikka Euroopassa pelaaminen on eri kuin Valioliiga niin silti kovaa luottoa ei pysty laittamaan poolin onnistumisiin tällä hetkellä.

Leipzigillä hyvä mahdollisuus jatkaa voittoputkeaan

Leipzig lähtee illan kamppailuun neljän pelin voittoputkessa. Leipzigillä on yhä tutut nimet sivussa, mutta ainakin Benjamin Henrichs on matkannut tiimin mukana. Emil Forsbergin paluu oli mahdollinen, mutta tulee ainakin ensimmäisen osaottelun olemaan sivussa.

Joukkue ei ole syyttä tällä hetkellä Bundesliigassa toisena. Tappioitakin on tullut tähän mennessä vain kolme liigassa. Liverpoolin kokoaikaiset loukkaantumiset muovaavat kokoonpanoa kokoajan ja Leipzig pystyy iskemään tähän hyvin. Alissonin virheet ovat myös varmasti tuoneet vielä lisää epävarmuutta jo valmiiksi heikkoon takalinjaan ja tänään pitää nähdä huikeasti parannusta kummassakin päässä. Ilman Mohammed Salahia Liverpoolin kausi olisi joka suhteessa jo ohi ja yhden pelaajan varassa ei tämmöisiä pelejä hoideta. Tänään lähtee lapulle Leipzig.

Pelivalintamme: Kierrokset: RB Leipzig DNB
Panostus: 2/3

@ 2.25 ComeOn

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord