Mestarien liiga: Manchester City - Lyon

Mestarien liiga: Manchester City – Lyon | Cityn unelma lähenee

Viimeinenkin Mestarien liigan välieräjoukkue selviää lauantaina, kun Manchester City kohtaa Lyonin klo 22.00 alkavassa ottelussa.

Manchester City varmisti puolivälieräpaikkansa kaatamalla Real Madridin kahteen otteeseen, jälkimmäinen ottelu päättyi 2-1. Cityn vire on vakuuttava, kuuteen viime otteluun mahtuu vain yksi tappio ja kolme viimeisintä ottelua ovat päättyneet joukkueen voittoon. Valioliigassa tuloksena oli toinen sija ylivoimaisen Liverpoolin jälkeen. Katseet on kuitenkin olleet pitkän aikaa Mestarien liigassa, nyt joukkue on lähellä suurta menestystä myös Euroopassa.

Cityn vahvuus on laaja pelaajarinki, sillä jokaisella pelipaikalla riittää kilpailua. Sergio Aguero on ainoa poissaolija, mutta olisi joukkueen kantavia voimia maalinteon suhteen. Paikkaajia Cityn riveistä löytyy, sillä kärjessä viilettävät tehokkaat Raheem Sterling, Gabriel Jesus sekä Riyad Mahrez. Myös keskikentältä löytyy dominointia Kevin de Bruynen millintarkkojen syöttöjen ansiosta. City on hyökkäysvoimaltaan pelote joka ikistä joukkuetta vastaan.

Lyon vavisutti jalkapallomaailmaa pudottamalla Juventuksen jatkosta. 1-2-vierastappio riitti jatkopaikkaan, sillä kotiottelu oli päättynyt Lyonin 1-0-kotivoittoon maaliskuussa. Lyon on aina parhaimmillaan altavastaajan roolissa, ja se on todistanut olevansa  yllätysvalmis myös tässä turnauksessa. Lyon haastoi myös välieräjoukkue PSG:n Ranskan liigacupin finaalissa, häviten vasta rangaistuslaukauskisassa.

Memphis Depay on ollut tulikuuma hyökkääjä Lyonin Mestarien liigan taipaleella, hyökkääjä on iskenyt kuudessa ottelussa yhtä monta maalia. Tämän jälkeen joukkueesta löytyy lukuisia yhden maalin miehiä, mutta Depay on paljon vartijana Lyonin menestyksen suhteen. Myös Lyonin kokoonpanotilanne on hyvä, sillä ei ole ketään kärkipelaajia varmana poissa vuoden tärkeimmästä ottelustaan.

City on kaikilla mittareilla ennakkosuosikki tässä parissa. Joukkueen pelitapa, pelaajamateriaali ja vire puoltaa voittoa, mutta Lyonilla on pieni yllätyssauma takataskussaan. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti, syksyllä 2018 Mestarien liigan lohkovaiheessa, tuloksina Lyonin voitto ja tasapeli erittäin värikkäiden vaiheiden jälkeen. Maaliodotusarvo kipuaa tässäkin ottelussa korkella, ja Cityn materiaalilla pitäisi jatkopaikka irrota, vaikkakin City on välillä sukeltanut oudosti heikompiaankin vastaan.

Pelivalinnat | Panostus

Manchester City -1 | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,71

Yli 3.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,34

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord