Mestarien liiga: Lokomotiv Moskova - Bayern München

Mestarien liiga: Lokomotiv Moskova – Bayern München | Saksalaiskoneisto jyrää

Mestarien liigassa pelataan toinen ottelukierros. Tiistain alkuillassa Lokomotiv Moskova kohtaa kovavireisen Bayern Münchenin klo 19.55 alkaen.

Lokomotiv Moskova on mukavassa vireessä ison ottelun alla. Kuuden viime ottelun saldo on 4-1-1 ja kotimaan sarjassa joukkue on neljäntenä hyvissä taisteluasemissa. Mestarien liigan avauskierroksella Lokomotiv tasasi pisteet FC Salzburgin kanssa lukemin 2-2. Avausottelussa maalinteossa onnistuivat hyökkääjät Ederzito sekä Vitali Lisakovich.

Lokomotiv jäi pallonhallinnassa Salzburgia vastaan alakynteen 47-53 ja maalintekoyritykset menivät myös vastustajalle 9-4. Nyt vastus kovenee huomattavasti ja joukkue joutuu todella ison haasteen eteen. Lokomotiv ei ole Venäjän mittakaavassa isoin ja suurin, ja se tulee todennäköisesti näkymään karulla tavalla Mestarien liigassa, joukkueen taso ei riitä välttämättä edes jatkopeleihin.

Bayern München on kuuden ottelun voittoputkessa ja noussut jo pisteen päähän Bundesliigan kärkipaikkaa pitävästä RB Leipzigista. Joukkueen peliä on on ollut ilo katsoa, kaikissa kuudessa ottelussaan Bayern on tehnyt kolme maalia tai enemmän. Joukkueen hyökkäyskalusto on vertaansa vailla, Robert Lewandowski näyttäisi olevan edelleen huippukunnossa.

Mestarien liigan ensimmäisen kierroksen ottelu Atletico Madridia vastaan päättyi suvereeniin 4-0-voittoon. Bayern piti palloa 60% ja voitti maalintekoyritykset 11-6. Coman Kingsley on osunut kahdesti, Leon Goretzka ja Corentin Tolisso kertaalleen. Kun joukkueen hyökkäyskalusto on parhaassa pelivireessä niin jälki on vielä entistä tuhoisampaa. Mikään ei viittaa Bayernin lepsuiluun, päinvastoin viime aikojen vire on vakuuttava.

Bayern Münchenin vire on sen verran vakuuttava, että joukkue kelpaa vetoihin mukaan tiistai-illan kohteista. Lokomotiv Moskova taistelee korkeintaan lohkon kolmossijasta eikä pysty edes kotikentällään hidastamaan Bayernin menoa. Vierasjoukkue pitää palloa ja hakee murtautumispaikkoja, mutta pystyy myös halutessaan todella nopeisiin vastaiskuihin vastustajan pallonmenetysten jälkeen. Lewandowski on vaarallinen pelaaja sekä jalalla että päällä, jota kannattaa pitää silmällä kuudentoista alueella.

Pelivalinnat | Panostus

Bayern München voittaa päästämättä maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,90

Bayern München yli 3.5 maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,26

 

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord