Mestarien liiga: FC Barcelona - Bayern München

Mestarien liiga: FC Barcelona – Bayern München | Jatkuuko Bayern Münchenin uskomaton putki

Mestarien liigan puolivälierät jatkuvat huippuottelulla, kun FC Barcelona kohtaa kovavireisen Bayern Münchenin, Ottelu alkaa klo 22.00 ja pelataan Lissabonissa tyhjille katsomoille.

FC Barcelonan kausi on kääntynyt pettymyksen puolelle. Joukkue oli kiinni La Ligan mestaruudessa vielä viimeisille kierroksille saakka, mutta ailahtelevat otteet ja pistemenetykset jättivät joukkueen lopulta toiseksi Real Madridin juhliessa mestaruutta. Barcelona oli kuitenkin vakuuttava neljännesvälierien toisessa ottelussa Napolia vastaan, minkä joukkue voitti lopulta 3-1. Nyt vastaan asettuu kovin mahdollinen haaste Bayern Münchenin muodossa.

Barcelona on tunnettu kovista hyökkäystehoistaan mutta La Ligan loppuvaiheessa tehot olivat useimmiten kateissa. Lionel Messi on kannatellut joukkuettaan minkä pystyy, mutta tehoja kaivattaisiin myös muilta. Luis Suarez on pelikunnossa mikä on hyvä uutinen Barcelonalle, mutta poissalijoita on myös, mm. tärkeä pelaaja Samuel Umtiti on poissa puolustuksesta. Barcelon kovin ase on hyökkäys, jota johtaa trio Messi-Suorez-Griezmann.

Bayern München pelaa upeaa kautta ja haluaa huipentaa sen Mestarien liigan voittoon. Joukkue on voittanut 19 ottelua peräkkäin ja pelannut 24 tappiotonta ottelua peräkkäin. Se voitti Saksan Bundesliigan näytöstyyliin ja oman maan sisältä joukkueelle on edelleen vaikea löytää vastustajaa joka pystyisi haastamaan sen valta-aseman.

Robert Lewandowski on ollut liidossa koko kauden, Mestarien liigassa jälki on ollut tuhoisaa 13 osuman verran. Serge Gnabry on myös osunut jo kuudesti. Poissaolohuolia joukkueella ei liiemmin ole, ainoastaan puolustaja Benjamin Pavard on sivussa ottelusta. Bayern München on joukkue jonka kenttätasapaino on ihailtavan hyvin tasapainossa, joukkuetta vastaan on erittäin vaikea päästä hyville tekopaikoilla ja hyäkkäyspään tekeminen on murhaavan tehokasta. Bayern München on monien kirjoissa suurin ennakkosuosikki viemään tämän kauden Mestarien liigan nimiinsä.

Ottelu pelataan puolueettomalla kentällä, joten kotietua ei tunneta näissä peleissä. Bayern München on näyttänyt ylivoimaisuuttaan koko ajan, joukkue murskasi Chelsean 4-1-lukemin neljännesvälierien toisessa ottelussa elokuun alussa. Barcelona on kiistatta huippujoukkue, mutta joukkueen sisällä on jonkin verran turbulenssia eikä pelissä ole näkynyt tuttua rentoutta ja hyvää fiilistä aikoihin. Bayern München jatkaa parista välieriin, sen vire on kiistatta kovempi ja sillä on Lewandowskin myötä käsissään Euroopan ja koko planeetan kuumin hyökkääjä.

Pelivalinnat | Panostus

Messi & Lewandowski tekevät maalin | 1/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 4,90

Bayern München etenee jatkoon varsinaisella peliajalla | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,01

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord