Mestarien liiga: Bayern München - Chelsea

Mestarien liiga: Bayern München – Chelsea | Chelsea siipirikkoisena kohtalon peliin

Lauantaina Mestarien liigassa kohtaavat Bayern München ja Chelsea. Ensimmäinen osaottelu päättyi keväällä Bayernin 3-0-vierasvoittoon. Lauantain ottelu alkaa klo 22.00.

Bayern München lähtee ratkaisevaan toiseen otteluun timantinkovassa vireessä. Joukkue on pelannut peräti 23 tappiotonta ottelua peräkkäin, joista 18 viimeisintä on pelkkiä voittoja. Bayern München on kiistatta koko maanosan kovavireisin joukkue ja monien papereissa suurin ennakkosuosikki voittamaan Mestarien liigan.

Bundesliigan jälleen kerran valloittanut Bayern München on pelottava joukkue hyökkäysuuntaan. Joukkue pelaa nopeaa, modernia peliä joissa koko kentän leveys käytetään hyödyksi hyökkäyksiä rakentaessa. Joukkue joukkueen jälkeen on jäänyt tämän huikeaa kautta pelaavan joukkueen jalkoihin. Robert Lewandowski on ollut niin ikään ilmiömäisessä vireessä sarjakaudella ja Mestarien liigassa, viimeksi mainitussa osumia on kauden aikana jo huimat 11 kappaletta.

Chelsean kausi on vielä kruunua vailla. Valioliigassa joukkue jäi neljänneksi ja FA Cupin finaalissa tuli tappio Arsenalia vastaan. Mestarien liigassakin tie uhkaa nousta pystyyn, sillä 0-3-tilanteesta on vaikea nousta voittoon, etenkin Bayern Münchenin tasoista joukkuetta vastaan. Chelsean vahvuutena koko kauden on ollut tehokas ja nopea hyökkäyskalusto, mutta joukkue on hyökännyt puolustuksen kustannuksella ja maksanut tästä myös kovaa hintaa.

Puolustuksen sekasortoisuus erottaa Chelsean vielä Euroopan todellisista suurseuroista, Frank Lampardilla on mietittävää, etenkin kun joukkue vahvistuu tulevalle kaudelle nimenomaan hyökkäyspäästä. Chelsean kokoonpanotilanne on karmea tärkeän ottelun alla. Poissolojen lista on pitkä kuin nälkävuosi, poissa ovat mm. Pedro, Pulisic, Marcus Alonso, Van Ginkel, Cesar Azpilicueta, Loftus-Cheek ja Jorginho.

Bayern München ansaitsee suosikin aseman selkeästä johdosta huolimatta kokonaistilanteessa. Chelsean poissaolot ovat sitä luokkaa että se ei voi olla näkymättä etenkin puolustuspään suorittamisessa. Bayern München vie ottelun nimiinsä vähintään 70% todennäköisyydella ja vieläpä selkeällä erolla. Kotijoukkueen maalimäärä noussee yli kahden osuman,, Bayern München ei jätä mitään sattuman varaan.

Pelivalinnat | Panostus

Bayern München -1 | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,84

Bayern München yli 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,00

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord