Matka kohti Majoreita alkaa Dignitaksen kohdalla tänään. | Urheiluvedot.com

Esports: Matka kohti Majoreita | Legendaariset ruotsalaiset tarvitsevat voiton

Matka kohti Majoreita käynnistyi eilen ja tänään legendaariset ruotsalaiset tarvitsevat voiton. A-lohkon yhdet paperilla heikoimmat joukkueet kohtaavat niin sanotussa kuuden pisteen ottelussa ja Team Dignitaksen pitäisi ottaa ranskalaisista voitto.

Counter-Striken Road to Rio -turnauksessa tarjolla on Regional Major Rankings -pisteitä ja legendaarinen ruotsalainen nelikko kaipaa takaisin Majoreille.

Kertoimissa Team Heretics on laitettu lieväksi ennakkosuosikiksi. Kokoonpanosta löytyy 18-vuotias lupaus Nabil “Nivera” Benrlitom. Nimi voi kuulostaa tutulta, sillä hän on suositun Adil “ScreaM” Benrlitomin pikkuveli. Kyseessä on kuitenkin Niveran ensimmäinen suuri mahdollisuus näyttää taitonsa ja mukana on varmasti paineita. Kokoonpanosta löytyy kokemusta, sillä kaksinkertainen Major-voittaja Fabien “kioShiMa” Fiey yrittää hakea uralleen uutta nostetta. G2 Esportsin entinen pelaaja Lucas “Lucky” Chastang on pelannut tasaisesti hyvin yli kuukauden ja häneltä vaaditaan paljon ESL One: Road to Rio -turnauksessa jos Heretics haluaa Majoreille.

Dignitas epäonnistui miljoonaliiga Flashpointissa täydellisesti. Joukkue ei kuitenkaan pystynyt pelaamaan oikealla kokoonpanollaan, sillä Håkon “hallzerk” Fjærli puuttui ja Ladislav “GuardiaN” Kovács korvasi. Dignitas löytyi Flashpointin sarjataulukossa sijalta 10 ja taakse jäivät vain Team Envy sekä Copenhagen Flames. Nyt norjalainen hallzerk tuo lisää tulivoimaa ja tilanne on erilainen.

Patrik “f0rest” Lindberg piti normaalin hyvän tasonsa yllä ja Christopher “GeT_RiGhT” Alesund väläytteli välillä taitojaan. Jos tämä kaksikko ja norjalainen vahvistus pelaavat hyvin, niin Dignitas ottaa tärkeän avausvoiton.

Kartoissa Heretics on viimeaikoinna valinnut Vertigoa ja tämä sataa Dignitaksen pussiin, sillä tiimi suostuu pelaamaan sitä. On mahdollista, että ranskalaiset ottavat Dust2:n, sillä Dignitaksen tulokset ovat olleet huonoja ja joukkue on saanut onnistumisia siinä. Ruotsalaiset taas valitsevat todennäköisesti Nuken tai Infernon.

Heretics ottaa todennäköisesti pois Trainin, kuten he ovat yleensä tehneet. Mirage ja Overpass lähtevät pois Dignitakselta jos yllätyksiä ei nähdä.

Allekirjoittanut odottaa pelin menevän kolmeen karttaan ja Dignitaksen voittavan 2-1. Matka kohti Majoreita käynnistyy ruotsalaisten osalta hyvin.

 

Tiedot

  • Kohde: Dignitas vs. Heretics
  • Kellonaika: 16.00
  • Turnaus: ESL One: Road to Rio
  • Palkintopotti: 115,000 dollaria + elintärkeät RMR-pisteet

Pelivalinnat

Ottelussa yli 2.5 karttaa

KERROIN BETSAFELLA 1,85

Dignitas voittaa 2-1

KERROIN BETSAFELLA 4,25

Lisäksi jos ensimmäinen kartta on Dignitaksen valinta, niin lapulle lähtee Alesundin tapot. Karttavalintaa kannattaa päivitellä esimerkiksi striimissä tai tästä linkistä.

GeT_RiGhT saa ensimmäisessä kartassa yli 15.5 tappoa

KERROIN BETSAFELLA 1,75

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord