Maaottelu: Puola - Suomi

Maaottelu: Puola – Suomi | Pukin poisjäänti syö Huuhkajien mahdollisuuksia

Puola ja Suomi iskevät yhteen jalkapallon maaottelussa keskiviikkona. Viime keväältä siirretty ottelu alkaa klo 21.45.

Puola pääsee Suomen kimppuun hyvässä iskussa, sillä kuudesta viime ottelustaan se on voittanut viisi. Nations Leaguessa joukkue hävisi niukasti Hollannille 0-1 mutta voitti toisessa ottelussaan Bosnia & Hertsegovinan vieraskentällä 2-1. Maaottelu tulee myös Puolalle hyvään saumaan, sillä kokeilut eri pelaajapaikoille ensi kesän EM-kisoja ajatellen on kovassa käynnissä.

Puola tulee varmasti kokeilemaan eri pelaajia,  mm. Nations Leaguen kahdessa ensimmäisessä ottelussa maajoukkueen maalitykki Robert Lewandowski ei ollut pelaavassa kokoonpanossa. Puola pääsee pelaamaan kolme ottelua peräkkäin kotikentällä, Suomen jälkeen vastassa on Italia ja jo kerran kohdattu Bosnia & Hertsegovina. Puolan kotivire on myös hyvä, viisi viimeisintä kotiottelua ovat päättyneet voitokkaasti.

Suomi aloitti Nations Leaguen B-liigan kotitappiolle Walesia vastaan 0-1, mutta otti vieraskentältä arvokkaan voiton samoin lukemin Irlantia vastaan. Markku Kanervan peluuttama kolmen alakerta on herättänyt kritiikkiäkin, mutta Irlantia vastaan peli oli hyvän näköistä ja wing back-pelaajat pelasivat hienosti taktiikan mukaisesti. Kuuden viime ottelun saldo Suomella on 3-0-3. Suuri mielenkiinto kohdistuu valittuun taktiikkaan Puolaa vastaan, kolmen alakerta on myös hyvin haavoittuvainen pelitapa.

Suomi tekee varmasti kokeiluja pelaajapuolella Puola-otteluun, sillä myös Suomella on tulossa tärkeät Nations League-kotiottelut Bulgariaa ja Irlantia vastaan. Suomella on jo poissaoloja merkittynä Puola-otteluun, kun ainakin Teemu Pukki ja Tim Sparv jäävät pois ottelusta. Myös Jasse Tuominen jää pois, joten Suomen hyökkäys vaikuttaa ohuehkolta vahvaa Puolaa vastaan. Pukki ja Sparv ovat Suomen maajoukkueen käytettävissä jälleen Nations Leaguen otteluissa. Hyvässä vireessä oleva Joel Pohjanpalo olisi hyvä vaihtoehto Suomen hyökkäykseen.

Puola oli jo ennen Suomen joukkueen poisjääntejä suuri suosikki ottelussa. Molemmat maajoukkueet varmasti kokeilevat eri pelaajia kuin “tärkeissä” otteluissa, mutta Puolalla on vielä laadukkaampi ja leveämpi materiaali. Suomen maajoukkueen näytät ovat Markku Kanervankin aikakaudella aika ohuet vieraskentällä, eikä Pukin poissaolo auta asiaa. Joukkueet ovat kohdanneet harvakseltaan, Puola vei kotonaan 2016 pelatun ottelun nimiinsä 5-0. Viimeisin Suomen voitto Puolasta on vuoden 2006 EM-karsinnoista.

Pelivalinnat | Panostus

Puola & ottelussa yli 1.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,30

Puola yli 1.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,95

 

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord