urheiluvedot liiga vihjekuva

Liiga: Sport – TPS | Kotijoukkueella vaikea ilta tiedossa?

Sport saa vieraakseen TPS:n, joka eilen pelasi Oulussa Kärppiä vastaan. TPS on ollut hyvässä vireessä ja vaikka voittoputki katkesi eilen Kärppiä vastaan, niin joukkue hävisi todella hyvällä pelillä. TPS pelaa vauhdikasta kiekkoa ja vastustajan päässä joukkue lyö todella intensiivisellä paineella vastustajan kiekolliseen pelaajaan kiinni. Tämä aiheutti Kärpille suuria vaikeuksia eilen ja tulee aiheuttamaan niitä myös Sportille.

Sport puolestaan on onnistunut viime peleissä nappaamaan pisteitä sieltä ja täältä. Joukkue on onnistunut härnäämään isompiaan suhteellisen pitkään, eikä isoja selkäsaunoja ole tullut. Sportin luotto onkin valmentaja Risto Dufvan pelikirjassa, jossa kaikki kentällä tehdään puolustuksen ehdoilla. Sportia vastaan ei ole helppoa pelata ja se on tietenkin idea, mutta voittaminen on sitten eri asia.

TPS hyökkää varmasti päälle heti ensimmäisessä erässä ja mikäli he onnistuvat siinä, niin tämä tulee kääntymään vieraille hyvin nopeasti. Sportilla on omat mahdollisuutensa, mikäli joukkue saa TPS:n hurmoksen pysäytettyä ja vastahyökkäyksistä löytyy tehoja. Se on kuitenkin hyvin hatara oljenkorsi, sillä erikoistilanne pelaaminen kääntyy selvästi TPS:n puoleen ja he pystyvät ratkaisemaan viimeistään sitä kautta.

Sport on pelannut hyvin kotonaan, mutta nyt haaste on liikaa. TPS on kuntopuntarissa koko Liigan toisena, eikä heidän vire yhdessä yössä ole kadonnut mihinkään. Tämän vuoksi laitetaan TPS lapulle suorana.

Pelivalintamme: TPS
Panostus: 2/3

@ 2.50 Coolbetillä

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord