Liiga: Lukko – KooKoo | Kykeneekö KooKoo yllättämään raumalaiset?

schedule 17 lokakuu 2020 - 13:52
person Jarkko Mäensivu

Lukko ja KooKoo kohtaavat tänään iltapäivällä Liigan runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Kivikylän Areenalla Raumalla kello 17:00.

Kotijoukkue Rauman Lukko on pelannut kuluvalla kaudella viisi (5) ottelua, joista se on hävinnyt ainoastaan yhden ottelun – tämä kyseinen tappio tuli TPS:ää vastaan lukemin 4-2. Lukko porskuttaa tällä hetkellä sarjataulukon kärjessä, mutta on tasapisteissä Ilveksen ja Kärppien kanssa. Kokonaisuudessaan Lukon alkukausi on ollut erinomainen, eikä se ole millään tavalla yllättävää, kun katsomme Lukon rosteria. Lukko on tehnyt alkukaudella 20 maalia, ja vuorostaan omissa on kolissut yhdeksän (9) maalin verran.

Vierasjoukkue KooKoo on pelannut vuorostaan yhden pelin vähemmän kuin Lukko. KooKoo on kärsinyt tällä kaudella kaksi tappiota, jotka tulivat Kärppiä ja hieman yllättävästikin Pelicansia vastaan. Sarjataulukossa KooKoo majailee tällä hetkellä sijalla yhdeksän (9). Joukkue on pelannut todella vähän otteluita, joten otanta on vielä pieni. Kokonaisvaltaisesti KooKoon alkukausi on kuitenkin lähtenyt suhteellisen mallikkaasti käyntiin. KooKoo on tehnyt 10 maalia ja päästänyt omiin yhdeksän (9).

Onko Lukko liian kova pala purtavaksi?

Rauman Lukko on tosissaan tällä kaudella mukana, kun puhutaan joukkueista, jotka voisivat voittaa Liigan mestaruuden. Heiltä löytyy joukkueesta kaikki, mitä voittava joukkue tarvitseekin, eli kokonaisvaltaisesti toimivan paketin. Lukon joukkueesta et yksinkertaisesti löydä heikkoutta, vaikka kuinka etsisit. Lukko ei kuitenkaan jokaista ottelua voi voittaa, niin kuin ei mikään muukaan joukkue. Tänään vastaan astelee KooKoo, jonka edellinen kausi oli sensaatiomainen, eikä tämäkään kausi tule tuhnuksi jäämään.

KooKoon joukkue ei ole juurikaan muuttunut edelliskaudesta, jolloin voimme odottaa heiltäkin suhteellisen kovaa ja tuloksekasta kautta. KooKoon ulkomaalaisvahvistukset ovat osoittautuneet erittäin hyviksi hankinnoiksi. Maalivahti Victor Brattsröm on ainakin aloittanut kautensa varsin mallikkaasti – Brattströmin torjuntaprosentti on 91,67% kolmen pelatun pelin jälkeen. Lukon maalilla tänään aloittaa Lassi Lehtinen, jonka torjuntaprosentti on 76,92% – Lehtinen on pelannut ainoastaan yhden ottelun, jossa Lukko kärsi kauden ensimmäisen ja ainoan tappionsa.

Lukko pelasi eilen HIFK:ta vastaan tiukan kamppailun, joka päättyi loppujen lopuksi raumalaisten 3-2 -voittoon. KooKoo pääsee lähtemään tähän otteluun vuorostaan aivan tuoreilla jaloilla, sillä KooKoo ei pelannut eilisellä kierroksella ottelua. Lukkoa pidetään selkeänä ennakkosuosikkina voittamaan tämän ottelun, mikä ei tietenkään ole ihmeellista, mutta KooKoon tulivoimainen hyökkäyskalusto pääsee tuoreella jalalla haastamaan toden teolla raumalaisia. KooKoo oli edellisellä kaudella erittäin vaikea voitettava raumalaisille.

KooKoon kertoimet ovat pilvissä, joten tänään lähdetään kouvolalaisten kelkkaan! Lapulle laitetaan KooKoo yli 2,5 maalia (mukaan lukien JA, sekä VL!).

Pelivalinta | Panostus

KooKoo yli 2,5 maalia (JA, sekä VL mukaan lukien) | 2,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,58

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord