La Liga: Real Betis - Real Madrid

La Liga: Real Betis – Real Madrid | Vierailijat hamuavat voittojen tielle

La Ligassa pelataan lauantai-iltana mielenkiintoinen kamppailu, jossa vahvassa vireessä oleva Real Betis kohtaa suurimman mestarisuosikin Real Madridin. Ottelu alkaa klo 22.

Real Betisin kauden alku on ollut vakuuttava. Joukkue on kahden pelatun ottelun jälkeen sarjassa toisena kahden voiton myötä. Alaves kaatui kauden avauksessa vieraskentällä 1-0 ja toisessa pelissään Real Betis kaatoi kotonaan Valladolidin 2-0. Vastukset eivät lähtökohtaisesti ole olleet aivan sarjan vaikeimpia, mutta kaksi voittoa on hyvä aloitus ja valaa itseluottamusta. Real Betis on viiden ottelun voittoputksessa, kauden alla pelatut harjoitusottelut päättyivät kaikki joukkueen voittoon.

Kokeneen Manuel Pellegrinin saapuminen Real Betisin peräsimeen on tehnyt joukkueelle hyvää. Viime kauden heikko suoritustaso on unohdettu, ja joukkue pelaa nyt selkeällä taktiikalla. Betis pelaa 4-4-2 tai 4-2-3-1 – taktiikoilla, ja lyhyellä otannalla muita variaatioita ei ole tarvis käyttää. Kauden tavoite on saavuttaa jälleen paikka europeleihin, alku on ainakin ollut lupaava tavoitteen suhteen.

Real Madridin uusi kausi alkoi pettymyksellä, kun joukkue jäi 0-0-tasapeliin Real Sociedadin vieraana. Ottelussa Real piti palloa ainoastaan 33% jota voidaan pitää erikoisena. Realin peli perustuu edelleen koko joukkueena puolustamiseen, kenelläkään ei ole vapaavuoroa puolustamisen suhteen. Karim Benzema on edelleen joukkueensa ykköskärki, nuoret tulevaisuuden tähdet Rodrygo ja Vinicius tuovat nopeutta molemmille laidoille.

Gareth Bale siirtyi lainasopimuksella Tottenhamiin, jonka myötä Real Madridissa on varmasti parempi työrauha. Joukkue pelaa samalla miehistöllä kuin mestaruuteen päättyneellä viime kaudella ja Real onkin suurin mestarisuosikki. Joukkueella on edelleen loukkaantumishuolia, kun sivussa ovat Eden Hazard, Marco Asensio sekä mahdollisesti Isco ja Lucas Vasquez. Poissaoloista hieman miinusta mutta Realin materiaali on La Ligan laajin, paikkaajia kyllä löytyy.

Real on myös vieraissa suosikki, mutta ottelusta on odotettavissa tasainen. Molemmat joukkueet osaavat puolustaa kärsivällisesti,  eikä maalintekopaikoilla välttämättä juhlita. Real kelpaa vieraskentällä mukaan vetoihin, mutta mitään maali-iloittelua tuskin tällä kertaa on luvassa. Joukkueiden väliset ottelut ovat viime vuosina olleet erittäin tiukkoja, yhden maalin otteluita, tämä trendi jatkunee edelleen.

Pelivalinnat | Panostus

Real Madrid voittaa ja pitää maalinsa puhtaana | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 3,55

Alle 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,05

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord