KHL: Sibir Novosibirsk - HK Vitjaz

KHL: Sibir Novosibirsk – HK Vitjaz | Vierasjoukkue hankaluuksissa Novosibirskissä

Sibir Novosibirsk ja HK Vitjaz kohtaavat KHL:ssä tiistaina iltapäivällä. Ottelu pelataan Sibir Areenalla Novosibirskissä kello 14:30.

Kotijoukkue Sibir Novosibirsk on pelannut kuluvalla kaudella 34 ottelua, joista saldona on 15 voittoa ja 19 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 34 kappaletta, jonka myötä se majailee itäisessä konferenssissa sijalla kahdeksan. Chernysev-divisioonassa Sibir on kolmantena. Sibir on tiukasti taistelemassa pudotuspelipaikasta, mutta helppoa se ei tule olemaan missään nimessä. Sibir on tähän mennessä paukuttanut 88 maalia vastustajan nuottaan ja omissa on kolissut 94 kertaa.

Vierasjoukkue HK Vitjaz on pelannut kuluvalla kaudella 33 ottelua, joista saldona on 15 voittoa ja 18 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 33 kappaletta, jonka turvin se majailee läntisessä konferenssissa sijalla yhdeksän. Bobrov-divisioonassa joukkue on viidentenä heti Jokereiden perässä. HK Vitjaz taistelee Sibirin lailla tiukasti vielä pudotuspelipaikasta, mutta ei olisi yllätys jos joukkue jäisi tällä kaudella pois pudotuspeleistä. VItjaz on tehnyt tällä kaudella 92 maalia vastustajan reppuun ja omissa on vuorostaan kolissut 97 kertaa.

Sibir Novosibirskin pelaaminen kotonaan ihailtavaa

Kotijoukkue Sibir Novosibirsk pääsee nauttimaan kotiedusta, jolla on KHL:ssä erittäin suuri vaikutus pelaamiseen. Vitjaz on joukkueiden keskinäisistä otteluista onnistunut ainoastaan kaksi kertaa hakemaan täyden pistepotin Novosibirskistä, joten luvassa on historian puolesta erittäin vaikea kamppailu HK Vitjazille. Sibir on tällä kaudella pelannut erittäin pirteästi kotihallissaan, sillä se on KHL:n viidenneksi parhain joukkue kotonaan pelatessa – voittoja se on napsinut kotonaan kymmenen kappaletta, joka on suhteellisen paljon Sibirin tilanteessa.

Kotijoukkue Sibir Novosibirsk on ollut lähiaikoina paremmassa vireessä kuin Vitjaz. Edellisten kymmenen ottelun aikana Sibir on kärsinyt ainoastaan neljä tappiota, kun taas Vitjaz on kärsinyt peräti seitsemän tappiota. Joukkueiden väliset erot eivät ole suuret pelaajarintamalla, eikä myöskään tilastollisesti kumpikaan erotu toisistaan merkittävästi. Ainoa huomio on se, että Sibir Novosibirsk on ollut 5 vs. 5 -pelaamisessa hieman tehokkaampana kuin vierasjoukkue.

Liuskalle valitaan kotijoukkue Sibir Novosibirskin voitto varsinaisella peliajalla kelpo kertoimella.

Pelivalinta | Panostus

Sibir Novosibirsk | 2,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,00

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord