KHL: Metallurg Magnitogorsk - Avtomobilist Jekateringburg

KHL: Metallurg Magnitogorsk – Avtomobilist Jekateringburg | Jatkuuko vierasjoukkueen hurja tappioputki?

Metallurg Magnitogorsk ja Avtomobilist Jekateringburg kohtaavat toisensa sunnuntain KHL-kierroksella. Ottelu pelataan Metallurg-areenalla Magnitogorskissa kello 14:00.

Kotijoukkue Metallurg Magnitogorsk on pelannut kuluvalla kaudella 37 ottelua, joista saldona on 22 voittoa ja 15 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 48, jonka myötä se majailee itäisessä konferenssissa sijalla kolme. Kharlamov-divisioonassa Metallurg Magnitogorsk on toisena. Maaleja se on takonut vastustajan nuottaan 99 kappaletta, ja omissa on verkko helähtänyt 84 kertaa. Metallurg Magnitogorsk on tällä kaudella todella vahva, eikä sitä voida jättää pois keskustelusta, kun puhutaan joukkueesta joka voisi voittaa KHL:n mestaruuden.

Vierasjoukkue Avtomobilist Jekateringburg on pelannut kuluvalla kaudella 34 ottelua, joista saldona on 17 voittoa ja 17 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 40, jonka myötä se majailee itäisessä konferenssissa sijalla kuusi. Kharlamov-divisioonassa Avtomobilist on neljäntenä. Vierasjoukkue on paukuttanut 96 maalia vastustajan nuottaan, ja omissa on kolissut 97 kertaa, joten maaliero on yhden miinuksella. Avtomobilist Jekateringburg on tällä hetkellä kymmenen ottelun mittaisessa tappioputkessa.

Mitä on tapahtunut vierasjoukkueelle?

Avtomobilist Jekateringburg on aivan älyttömän pitkässä tappioputkessa, kun huomioidaan joukkueen iskukyky ja materiaali. Alkukaudesta joukkue pelasi erinomaista kiekkoa, eikä moni joukkue kyennyt puolustamaan Avtomobilistin tulivoimaista hyökkäystä vastaan. Nyt asiat ovat aivan toisin, sillä Avtomobilistin hyökkäyspelaaminen ei ole toiminut läheskään omalla tasollaan, eikä puolustuspelaaminenkaan ole ollut mistään kotoisin. Joukkueen paketti on pahasti sekaisin, enkä näe joukkueella olevan suuria mahdollisuuksia hyvin pelaavaa Metallurg Magnitogorskia vastaan.

Ottelussa on jaossa taas erittäin tärkeitä pisteitä, sillä molemmat kamppailevat samassa konferenssissa ja divisioonassa. Metallurg Magnitogorsk pääsee nauttimaan kotiedusta, mikä on suhteellisen iso KHL:ssä pelatessa. Molempien joukkueiden hyökkäysmateriaali on erinomainen, joka tulee tuottamaan useamman maalin ottelussa. Kumpikaan joukkueista ei tykkää pelata puolustavaa kiekkoa. Kotijoukkue Metallurg Magnitogorsk on ollut lähiaikoina hyvässä vireessä, jos sama vire jatkuu, niin Avtomobilist tulee olemaan vaikeuksissa.

Kotijoukkue Metallurg Magnitogorsk on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,75 maalia ja vierasjoukkue Avtomobilist Jekateringburg on tehnyt 2,82. Vaikka Avtomobilist on pelannut heikosti tuloksellisesti, niin maalipaikkoja joukkue kykenee kuitenkin luomaan normaalin tapaan. Ottelu ei tule jäämään vähämaaliseksi nyhjäämiseksi näiden kahden välillä. Pelivalintoina otteluun yli 5,5 maalia, sekä kotijoukkue Metallurg Magnitogorskin voitto varsinaisella peliajalla.

Pelivalinta | Panostus

Metallurg Magnitogorsk | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,13

Ottelussa yli 5,5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,18

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord