KHL: Jokerit - Lokomotiv

KHL: Jokerit – Lokomotiv | Kauan odotetut pudotuspelit alkavat

KHL:n pudotuspelit alkavat sunnuntaina. Jokerit kohtaa ensimmäisellä kierroksella Lokomotiv Jaroslavin.

Jokerit on edennyt jokaisella KHL-kaudellaan sarjan pudotuspeleihin, eikä kausi 2019-2020 ollut poikkeus. Joukkue oli konferenssissaan kolmas, Jokerit pelasi hyvän runkosarjan jossa etenkin joukkueen hyökkäyspeli otti harppauksia eteenpäin edellisistä kausista. Runkosarjan kuusi viimeistä ottelua sujuivat kolmen voiton ja kolmen tappion arvoisesti, Jokereiden katse oli varmasti jo pidempäänkin naulittuna pudotuspeleihin.

Jokereiden hyökkäyspeli oli läpi runkosarjan yksi KHL:n vaarallisimmista. Brian O´Neill, Mikko Lehtonen ja Jesse Joensuu ovat varmasti isossa roolissa, kun pudotuspelit alkavat. Maalivahtitilanne on selvä, Antti Niemi on luukkuvahtina, kun Janis Kalnins on selkeä ykkösmaalivahti joukkueessa. Jokerit pääsee aloittamaan pudotuspelit kotonaan, mikä on selkeä etu joukkueelle.

Lokomotiv Jaroslav pelasi myös hyvän runkosarjan, jonka johdosta joukkue sijoittua oman divisioonansa toiseksi. Joukkue keräsi runkosarjassa vähemmän pisteitä ja teki vähemmän maaleja kuin Jokerit, mutta puolustussuuntaan joukkue oli parhaimmillaan erittäin tiivis ja päästi selkeästi vähemmän maaleja kuin Jokerit. Runkosarjan kuusi viimeistä ottelua sujuivat neljän voiton arvoisesti, joten joukkueen vire on mukava pudotuspeleihin lähdettäessä.

Ruotsalainen Anton Lander oli joukkueensa paras maalintekijä 18 osumallaan, mutta joukkueessa on paljon myös muita taitavia hyökkääjiä. Magnus Pääjärvi-Svensson ja Stephane Da Costa ovat myös suomalaisille kiekkojännäreille tuttuja nimiä, näiden veijareiden kanssa Jokerit joutuu olemaan tarkkana.

Jokerit on niukka suosikki pudotuspeliavauksessa kotietunsa ansiosta. Vastus tulee kuitenkin olemaan tiukka, sillä Lokomotiv on vienyt kuudesta viime kohtaamisesta nimiinsä peräti neljä, helmikuun alussa pelatun ottelun joukkue vei nimiinsä puhtaasti 5-0. Jokereille ei enää riitä pelkkä pudotuspeleihin osallistuminen vaan nyt joukkue haluaa myös menestyä. Materiaali antaa tähän edellytyksen ja Lauri Marjamäki osaa sytyttää joukkueen oikeaan vireeseen. Jokerit aloittaa pudotuspelit tiukalla voitolla vaikeasta vastustajasta.

Pelivalinnat | Panostus

Jokerit | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,28

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord