KHL: Barys Nur-Sultan - Torpedo Nizhni Novgorod

KHL: Barys Nur-Sultan – Torpedo Nizhni Novgorod | Tiukkaa taistelua pisteistä

Barys Nur-Sultan ja Torpedo Nizhni Novgorod kohtaavat toisensa perjantain KHL-kierroksella. Ottelu pelataan Barys Areenalla Nur-Sultanissa kello 15:30.

Kotijoukkue Barys Nur-Sultan on pelannut kuluvalla kaudella 30 ottelua, joista saldona on 14 voittoa ja 16 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 33, jonka myötä se majailee itäisessä konferenssissa sijalla yhdeksän. Chernyshev-divisioonassa Barys Nur-Sultan on neljäntenä heti Sibir Novosibirskin perässä – kotijoukkueella on tänään oiva mahdollisuus päästä käsiksi pudotuspelipaikkaan, jos Sibir häviää oman ottelunsa ja Barys voittaa. Joukkue on paukuttanut tähän mennessä 66 maalia vastustajan nuottaan ja omissa on kolissut 78 kertaa, joten maaliero on hieman miinuksen puolella.

Vierasjoukkue Torpedo Nizhni Novgorod on pelannut tähän mennessä 34 ottelua, joista saldona on 16 voittoa ja 18 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 36, jonka myötä se majailee itäisessä konferenssissa sijalla seitsemän. Kharlamov-divisioonassa Torpedo Nizhni Novgorod on viidentenä. Joukkue on mukana taistelemassa pudotuspelipaikasta kynsin ja hampain, mutta mikään itsestäänselvyys pudotuspelipaikka ei ole, sillä kilpailu on todella tiukkaa itäisessä konferenssissa. Vierasjoukkue on paukuttanut tähän mennessä 94 maalia vastustajan nuottaan ja omissa on vuorostaan kolissut tasan 100 kertaa.

Tärkeitä pisteitä jaossa

Ottelussa on hieman normaalia tärkeämmät pisteet jaossa, sillä molemmat joukkueista roikkuvat aivan pudotuspelikahinassa kiinni, eikä kummallakaan ole varaa antaa toiselle ilmaisia pisteitä. Kotijoukkueella on tässä ottelussa etulyöntiasema, sillä kotietu kahden tasavertaisen joukkueen välillä on yleensä suuri tekijä KHL:ssä. Barys Nur-Sultan on edellisen kerran hävinnyt kotonaan Torpedolle vuonna 2017, ja sitä edellinen tappio tuli vuonna 2011. Joka päiväistä herkkua Barysin voittaminen ei ole, eikä tule olemaankaan.

Barys Nur-Sultan on voittanut edelliset neljä kamppailuaan kotonaan, joista yksi venyi aina jatkoajalle saakka, mutta muuten kaikki ovat olleet varsinaisella peliajalla ohi. Vierasjoukkue Torpedo on vuorostaan voittanut edelliset kolme vierasotteluaan, joten jomman kumman putki tulee katkeamaan tänään. Torpedo on voittanut tällä kaudella ainoastaan yhden ottelun vieraissa varsinaisella peliajalla, joten on vaikea kuvitella sen voittavan tänäänkään, kun vastassa on Barys, joka tuppaa olemaan suhteellisen hyvä kotijoukkue.

Barys Nur-Sultania kiusaa muutama poissaolo, joka heikentää puolustuspelaamista. Joukkueen pelaaminen ei tule kuitenkaan tähän kaatumaan, sillä myös vierailijoilta on poissa avauskokoonpanon pelaajia. Kotijoukkueen vire on hyvä, eikä Torpedon vieraspelaaminen ole täysin vakuuttanut. Liuskalle valitsen kotijoukkue Barys Nur-Sultanin voiton maukkaalla kertoimella.

Pelivalinta | Panostus

Barys Nur-Sultan | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,35

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord