VIHJEET: Kanada - Suomi

Jääkiekon MM-kisat: Venäjä – Tshekki | kummalla joukkueella löytyy enemmän halua voittaa pronssia?

Jääkiekon MM-kisojen viimeinen päivä pyörähtää käyntiin pronssipelillä: Venäjä – Tshekki.

Venäjä kärsi yllätystappion Suomea vastaan välierissä. Punakoneen peli yski pahasti, eikä saanut yhtäkään maalia aikaiseksi. Venäjä joutui liian paljon pyörimään omassa päässä. Täten Venäjä ei päässyt hyödyntämään vahvuuksiaan, jotka ovat hyökkäyspäässä.

Tshekki hävisi vuorostaan Kanadalle välierissä. Kanada onnistui hyvin puolustamaan Tshekin hyökkäysyritykset. Viimeisenä muurina maalilla seisoi Kanadan Matt Murray, joka piti huolen siitä, että Tshekki ei onnistunut kuin kerran maalinteossa. Tästä huolimatta, Tshekki sai luotua hyviä tilanteita – harmillisesti maalipaikkoja ei vain käytetty tarpeeksi tehokkaasti.

Jääkiekon MM-kisat 2019: Näin näet kaikki MM-Jääkiekon ottelut ilmaiseksi!

Motivaatio tärkein avain peliin

Pronssipeli tulee ratkeamaan joukkueelle, joka enemmän sen haluaa voittaa. Uskoisin, että Venäjällä oli näissä kisoissa vain yksi tavoite – maailmanmestaruus. Punakoneen NHL-miehistö tuskin on innoissaan pelaamassa pronssista. NHL:ssä pelaajat ovat tottuneet siihen, että joko voitetaan tai hävitään – tulos tai ulos periaatteella.

Tshekillä on enemmän kiinnostusta voittaa pronssimitali. Viimeisestä mitalista on jo kerennyt kulua seitsemän vuotta. MM-kisoissa Tshekki on voittanut vain yhteensä kaksitoista mitalia. Uskon vahvasti, että tänään Tshekki haluaa tilastojaan kaunistella pitkästä aikaa.

Tshekki saa taakseensa huikeat fanit, jotka varmasti haluavat joukkueensa saavuttavan pronssimitalin. Fanit tulevat olemaan kuuluisa kuudes kenttäpelaaja jäällä. Pelillisesti Tshekki on kykenevä joukkue haastamaan Venäjän. Tshekki tulee saamaan hurmostilan päälle, ja Venäjän pakkeihin tulee kohdistumaan kovaa painetta – virheitä tullaan näkemään omassa päässä.

Dominik Kubalik haluaa viimeisessä pelissä vielä antaa näyttöjä Chicago Blackhawksille. Kyseessä on todella nopea ja taidokas maalintekijä. Jakub Voracekin ykköskenttä tulee olemaan myös vaarallinen. Tshekki on todella kova hyödyntämään vastustajan virheistä tulleita vastahyökkäyksiä. Venäjän joukkueen taidot ovat kaikilla tiedossa. Kyseessä oli ennakkosuosikki voittamaan koko kisat.

Pelityyli molemmilla on hyökkäyspainoitteinen. Maalintekopaikkoja on rutkasti luvassa – nämä paikat pitää Tshekin hyödyntää. Kerroin Tshekin voitolle on todella pelattava, huomioiden Tshekin pelisuorituksia ja kokonaisuutta kisoissa. Usko on vahva, että Tshekki on se joukkue, joka pronssipelin haluaa voittaa. Venäjällä ei ole motivaatio kohdillaan pronssipeliin lähtiessä.

Pelivalintani: 

Tshekki ML

UNIBET TARJOAA KERTOIMEN 3,38

Dominik Kubalik tekee maalin (JA mukaan lukien, ei VL)

NORDICBET TARJOAA KERTOIMEN 4,30

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord