IEM Katowice 2021 Play-In: OG – fnatic | Tasainen taisto tulossa?

IEM Katowice 2021 käynnistyy torstaina, mutta vielä täytyy ratkaista toiset kahdeksan karsivaa joukkuetta. IEM Katowice 2021 Play-Inin ensimmäisellä kierroksella kohtaavat suomalaisen Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama OG ja ruotsalainen fnatic.

Molemmilla taukoa alla

Kummatkin tiimit lähtevät turnaukseen allaan taukoa virallisista peleistä, kun OG on viimeksi nähty Blast Premier Spring Groups 2021:ssä helmikuun alussa. OG taipui tällöin tanskalaiselle Astralikselle 2-0 (19-16, 16-9) alemman kaavion finaalissa. OG jäi sijoille 10-12. Fnatic taas pelasi viimeksi tammikuun lopussa cs_summit 7:ssä ja taipui finaalissa puolalaiselle Virtus.prolle 2-0 (16-14, 16-8).

Nyt on tietenkin hyvin hankala alkaa pureutumaan kummankaan formiin, kun ei ole mitään tietoa millä ilmeellä tiimit peliin lähtevät. Pelit ovat myös paras yhdestä ja kartta tulee ratkaisemaan tänään paljon. Nukea ja Vertigoa ei tulla varmuudella näkemään, sillä ne ovat tiimien permabanneja. Overpass ja Dust2 saavat tämän jälkeen todennäköisesti lähteä. Jäljelle jäävästä kolmesta Mirage tai Train on todennäköisempi, mutta se ratkeaa vasta banni järjestyksen ratketessa.

Yksi asia on kuitenkin näiden kahden välillä selvä ja se on pelien tasaisuus. Paras yhdestä formaatti tietenkin lyö hieman kapuloita rattaisiin, mutta tänään pienellä uskaltaa lähteä kokeilemaan overia. Kuitenkin viimeisestä yhdestätoista kartasta 8 kertaa on tämä kierrosmäärä ylitetty.

Pelivalintamme: Kierrokset: Over 26.5
Panostus: 1/3

@ 1.76 Coolbet

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord