Veikkausliiga: HJK vs KuPS | Odotettu kärkitaistelu tapahtuu vihdoin | Urheiluvedot.com

Veikkausliiga: HJK vs KuPS | Odotettu kärkitaistelu tapahtuu vihdoin

Vedonlyöntikohteena lauantaina toimii HJK vs KuPS. Helsingissä tapahtuu odotettu kärkikamppailu, kun Veikkausliigan mestarisuosikit kohtaavat Töölössä 17.00.

Kuopion Palloseura oli heinäkuussa liekeissä, sillä Ilmari Niskanen valittiin kuukauden pelaajaksi, koutsi Arne Erlandsen kuukauden valmentajaksi ja kuukauden joukkueeseen pääsi yhteensä viisi KuPS:n pelaajaa. Joukkueesta löytyi myös Tabi Manga, Urho Nissilä ja Otso Virtanen. Helsinkiläisistä mukana oli vain entinen KuPS:n pelaaja Luis Carlos Murillo.

[vihjeet]

Kuntopuntari – missä mennään?

Kuten aikaisemmin sanoin, niin Kuopion Palloseura on ollut liekeissä. Kuudesta Veikkausliigan ottelusta joukkue ei ole hävinnyt yhtään peliä, sillä saldona on neljä voittoa ja kaksi tasapeliä. Maaliero on 10-2 ja joukkue on päästänyt HJK:n tavoin vain kaksi maalia, mutta erona on se, että Klubi on pelannut viisi ottelua ja KuPS kuusi. Vieraissa kuopiolaiset ovat pelanneet kaksi tasapeliä ja Veikkausliigan avausottelussa kaatui HIFK 0-3. Vieraissa vastustajat ovat olleet kovia, sillä vastassa ovat olleet Honka ja Ilves. Honka hallitsi peliä, mutta Jean Marie Dongou onnistui tekemään tasoitusmaalin vasta lisäajalla.

Myös HJK on ollut hyvässä iskussa. Helsinkiläisten saldona viidestä ottelusta on neljä voittoa ja yksi tappio. Tappio tuli Turussa, kun FC Inter otti 1-0 voiton Timo Furuholmin maalilla. 1-0 mairitteli Klubia, sillä helsinkiläiset olivat ongelmissa Interin prässätessä agressiivisesti. Maalivahti Antonio Reguero otti muutaman erinomaisen torjunnan ja piti pelin vähämaalisena, mutta tappio oli ansaittu.

HJK on kotona huikeassa kahdeksan pelin voittoputkessa ja maaliero on 20-4. Tässä pitää huomioida, että mukana on kaksi Veikkausliigan ottelua, kolme ystävyysottelua ja kolme Suomen Cupin matsia. Klubin kärkipaikan tontille on kilpailua ja paikasta taistelevat Tim Väyrynen sekä Roope Riski. Väyrynen on tehnyt kahdessa edellisessä ottelussa maalin, mutta Roopella löytyy yksi osuma enemmän. 4-4-2 muodostelmalla molemmat kärjet pääsisivät pelaamaan kuten edellisessä ottelussa Ilvestä vastaan, mutta todennäköisesti Klubi lähtee yhden kärjen taktiikalla kuten normaalisti. Ilveksellä oli ottelunsa omat paikkansa, mutta kovasta yrityksestä huolimatta maalia ei tullut. Ilveksen ja KuPS:n erona on se, että kuopiolaiset todennäköiset tulevat laittamaan vastaavista paikoista sisään.

Viisi keskinäistä ottelua Veikkausliigassa

  • KuPS 1-0 HJK
  • HJK 1-1 KuPS
  • KuPS 0-0 HJK
  • KuPS 0-1 HJK
  • KuPS 2-2 HJK

Pystyykö HJK lopettamaan Keltamustien huiman 16 ottelun putken ilman tappioita?

Kuopion Palloseura on hävinnyt Veikkausliigassa viimeksi vähän yli vuosi siten Kokkolan Pallo-Veikoille 2-1. 16 ottelusta voittoja on tullut 12 ja neljä tasapeliä, maaliero huima 30-5. Ennätys on juuri Klubilla, sillä HJK ei hävinnyt 22 otteluun kausilla 2013-2014.

HJK on kertoimissa suurehko suosikki, mutta palloseura tulee laittamaan hanakasti vastaan. Vedonlyönnissä näkisin, että molemmat joukkueet tulevat tekemään maalin. Lucas Rangel voi olla vielä poissa, mutta Aniekpeno Udoh on hyvänä tuuraajana.

 

Tiedot

  • Kohde: HJK vs KuPS
  • Kellonaika: 17:00
  • Päivämäärä: 1.8.2020
  • Mistä ottelu näkyy? Ruutu ja telkkarista JIM-kanavalta.

 

Pelivalinta

Molemmat joukkueet tekevät maalin

KERROIN MR. GREENILLÄ 1,87

 

Muokkaus 1.8 13:05: Kerroin on noussut 1.94 ja Klubin kärjessä aloittavat Riski ja Väyrynen.
2. Muokkaus 1.8 13:42: Rangel sivussa odotetusti, mutta Udoh penkillä. Petteri Pennanen avauksessa.

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord