Esports: Gambit Youngster vs Complexity | Kestääkö “juggernaut” paineet?

schedule 31 toukokuu 2020 - 10:52
person Leevi Mynttinen

Lauantaina Home Sweet Home Cup 6 -turnauksessa nähdään Gambit Youngsters vs Complexity. Complexityn toimitusjohtaja Jason Lake on yrittänyt rakentaa “juggernauttia” ja pikku hiljaa joukkue tarvisi onnistumisia.

40,000 dollarin netissä pelattava Home Sweet Home Cup 6:n välierä tuskin herättää suuria paineita, mutta Complexity on ennakkosuosikkina ja vastassa on nuoret nälkäiset Gambit Youngsters.

Molemmilta tiimeiltä löytyy selvä tähti, kun Complexityn riveissä on tanskalainen 22-vuotias Benjamin “blameF” Bremer ja Gambit Youngsterseilla 18-vuotias Dmitry “sh1ro” Sokolov. Henkilökohtaisesti pidän sh1roa yhtenä Venäjän suurimmista CS-lupauksista ja mies todennäköisesti löytää tulevaisuudessa itsensä yhdestä isoista joukkueista. Tässä turnauksessa hänellä on paras rating ja tapoissa plussaa löytyy huimat 91. Benjaminilla taas tilastoissa on mukavat +61.

Dmitry on kirkkain tähti, mutta hänen varjossa on 18-vuotias Sergey “Ax1Le” Rykhtorov, joka on pelannut yhtä uransa parasta turnausta 1,43 ratingin kanssa.

Joukkueista Complexity pitää ansaitusti suosikin viittaa, sillä mukana on paremmin menestyneitä pelaajia sekä nuoria lupauksia. Jason Laken luomus on kolmen ottelun voittoputkessa, mutta Gambit ei jää paljoa huonommaksi: edellisestä viidestä ottelusta on irronnut neljä voittoa ja yksi niistä on suomalainen HAVU.

Karttavalinnat

Molempien ensimmäinen poisto vaikuttaa selvältä, sillä samalla poistetaan oma kartta mitä ei pelata ja vastustajien yksi parhaista. Complexity ottaa pois Overpassin ja Gambit Youngsters Nuken.

Complexity on voittanut edelliset neljä Miragea ja Gambit taas kolme. Sh1ron johdolla Gambit voisi ottaa kartasta voiton.

Dust2 ja Train ovat tasaisia. Vertigossa Gambit on lievästi parempi ja Complexity taas Infernossa.

Karttojen perusteella luvassa on erittäin tiukka taistelu.

 

 

Tiedot

  • Kohde: Gambit Youngsters vs Complexity
  • Päivämäärä: 31.5.2020
  • Kellonaika: 18:50
  • Turnaus: Home Sweet Home Cup 6

Lähde: HLTV

 

Pelivalinta

Ottelussa yli 2,5 karttaa

KERROIN UNIBETILLA 2,10

Gambit Youngsters +1,5

KERROIN UNIBETILLA 1,60

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord