Esports: FURIA Esports vs MIBR | We Are One soi korvissa

schedule 31 toukokuu 2020 - 23:04
person Leevi Mynttinen

Jos olet aikaisemmin seurannut vihjeitäni, niin seuraava voi kuulostaa tutulta, sillä luvassa on FURIA Esports vs MIBR. Edellisessä mentiin Samba De Janeiron tahtiin ja nyt Pitbull sekä Jennifer LopezClaudia Leitte soivat korvissa.

Viimeksi arvioin FURIA Esportsin voittavan 2-1 ja pelissä olevan kolme karttaa, mutta FURIA voitti 2-0. Ensimmäinen kartta olisi pitänyt mennä MIBRin hyväksi, mutta sellaista vedonlyönti välillä on. Se kannattaa pitää mielessä, että varmoja vetoja ei ole olemassa ja aina piilee riski. Riskistä päästään seuraavaan vihjeeseen, sillä kyseessä on bo1-ottelu.

Allekirjoittanut yrittää jatkaa loistavan tuloksen tekemistä ja menee itse asiaan eli otteluun. Kyseessä on yhdestä kartasta poikki oleva ottelu BLAST Premier Spring Showdown 2020 Pohjois-Amerikan -turnauksessa.

FURIA Esports on ollut murskaava joukkueiden keskinäisissä otteluissa kun tilastot näyttävät 12-1-2. Edellisestä kuudesta kartasta kaikki ovat menneet FURIAn hyväksi kierrosvoitoin 96-65.

MIBR teki hiljattain vaihdon, kun nuori Ignacio “meyern” Meyer on heitettiin pois ja tilalle otettiin Alencar “trk” Rossato. Trk pelasi viimeisimmässä kohtaamisessa tilastoilla 21-41.

 

Karttavalinta

Jos karttojen poistaminen tapahtuu odotetusti, niin ensimmäiset valinnat näyttävät tältä:

  • FURIA Esports poistaa Dust2:n
  • MIBR poistaa Nuken
  • FURIA Esports poistaa Trainin
  • MIBR poistaa Miragen

Tämän jälkeen jäljelle jäävät Inferno, Overpass ja Vertigo. FURIA on valinnut Vertigon MIBR Clania vastaan edellisessä kahdessa kohtaamisessa ja voittanut molemmat eli MIBR tuskin haluaa kokea tappioita uudelleen. Ennen näitä kahta MIBR valitsi itse Vertigon ja hävisi silloin 16-4.

Tämä jättäisi kartaksi Infernon tai Overpassin. Molemmat kallistuvat FURIAn hyväksi. Odotan kuitenkin tasaista matsia eli lapulle päätyy FURIAn voitto sekä overi.

Kannattaa muistaa, että kyseessä on turnauksen avausottelu ja yhdestä kartasta kiinni. Itse usein lyön näissä altavastaajan puolelle, mutta näen tässä vedossa potentiaalia ja sillä mennään.

 

Tiedot

 

Pelivalinnat

FURIA Esports voittaa ja pelissä yli 26.5 kierrosta.

KERROIN LEOVEGASILLA 2,70

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord