Esports: fnatic vs MAD Lions | Jatkuuko ruotsalaisten huono vaihde?

schedule 31 toukokuu 2020 - 23:57
person Leevi Mynttinen

BLAST Premier Spring 2020 showdown alkaa Euroopan osalta maanantaina ja luvassa on fnatic vs MAD Lions. Otteluun betsivihje löytyy alhaalta.

Ruotsalaisella fnaticilla on mennyt huonosti ja edellisestä viidestä ottelusta on irronnut vain yksi voitto. Kaikki muut ovat 0-2 tappioita ja mukana on selvästi heikompia joukkueita. Viimeksi Aleksi “Aleksib” Virolaisen OG pisti Gamers Without Borders 2020 -turnauksessa ruotsalaiset ulos 2-0.

Fnatic on maailmanlistan kolmantena eli ruotsalaiset lähtevät ennakkosuosikkina otteluun. Henkilökohtaisesti etsin syitä siihen, että miksi lyödä altavastaajalle veto ja niitähän löytyy. Tanskalaiset voittivat edellisen ottelun näyttävästi 2-0 ja Lucas “Bubzkji” Andersen oli liekeissä.

Normaalisti antaisin painoarvoa turnauksen avausottelulle enemmän, mutta kyseessä ei ole LAN-turnaus eli nyt vain hieman.

Ottelu on yhdestä kartasta poikki ja tämä yleisesti sataa altavastaajan laariin. Niin myös nyt, sillä lähiaikoina fnatic on saanut huonoja alkuja ja siihen ei tällä kertaa ole varaa.

Karttavalinta

MAD Lions tulee ottamaan pois Overpassin ja Vertigon jos fnatic ei kerkeä ottamaan Vertigoa ensimmäisenä pois. Fnatic ottanee pois Dust2:n, joka tavallaan on palvelus MAD Lionsille, sillä he ovat ottaneet sitä pois. Mirage on toinen todennäköinen kartta, joka lähtee pois.

Fnatic on valinnut Infernoa eli se olisi mahdollinen poistettava kartta tanskalaisille. Tätä muuttaa se, että MAD Lions valitsi edellisessä pelissä Infernon mousesportsia vastaan ja voitti sen 16-5. Lisäksi muistissa on varmasti fnaticin 16-2 häviö Movistar Ridersille.

Loput kartat kelpaavat MAD Lionsille ja tämä riittää hyvin minulle.

 

Tiedot

 

Pelivalinnat

MAD Lions voittaa (tasapeli ei vetoa)

KERROIN LEOVEGASILLA 2,10

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord