Esports: fnatic vs BIG Clan | Saksalaisilla iso vaihde päällä

schedule 30 kesäkuu 2020 - 19:19
person Leevi Mynttinen

Heinäkuun ensimmäisenä päivänä luvassa on jännittävä ottelu fnatic vs BIG Clan. Lue vihje otteluun alhaalta.

Euroopan cs_summit 6 -turnauksessa kaavion ylhäällä joukkueet taistelevat rahan lisäksi tärkeistä RMR-pisteistä. Todella kovan vaihteen päälle pistänyt BIG Clan on juuri nyt se joukkue, jota vastaan en millään pysty lyömään vetoa. Sille mielelläni lyön kyllä vetoni, sillä viimeisestä kymmenestä ottelusta joukkue on hävinnyt vain ja ainoastaan Aleksi “Aleksib” Virolaisen OG Esportsille. Johannes  “tabseN” Wodarz ja Tizian “tiziaN” Feldbusch ovat hyvässä vireessä ja kun tähän lisätään päälle Florian “syrsoN” Rische avaukset, niin joukkue on tulikuuma.

Myös ruotsalainen fnatic on parantanut otteitaan, sillä viimeisestä kymmenestä pelistä seitsemän on voittoja.

 

Kartat

BIG ei pelaa Trainia, joka on ollut tilastollisesti yksi fnaticin parhaista kartoista. Fnatic taas ottanee pois Vertigon, joka on ollut hyvä saksalaisille, mutta edelliset kaksi ovat olleet tappioita.

Fnatic on valinnut Infernoa ja Trainia, mutta nyt todennäköisesti Train on poissa eli valinta suuntautuu Infernoon. Alla on kolme voittoa, mutta ennen sitä muutama jättimäinen 16-2 tappio. Tässä ongelmana on se, että BIG on hyvä myös Infernossa ja esimerkiksi Complexityä vastaan valitsi sen.

Yksi mahdollisuus olisi lähteä Overpassiin, jossa viimeisen kolmen kuukauden aikana joukkue on voittanut 73% peleistä. BIG ei ole paljoa pelannut sinä aikana kyseistä karttaa, mutta neljästä ottelusta on irronnut neljä voittoa.

BIG todennäköisesti valitsee Dust2:n ja Nuken väliltä. Henkilökohtaisesti uskon molemmista kartoista irtoavan voiton.

Kartat kallistuvat isosti BIG Clanin voitoksi, nykyvire on saksalaisten puolella hieman ja näen BIGin niin isoksi suosikiksi, että kannattaa laittaa lapulle.

 

Tiedot

  • Kohde: fnatic vs BIG Clan
  • Kellonaika: 19:00
  • Päivämäärä: 1.7.2020
  • Turnaus: cs_summit 6
  • Palkintopotti: 125,000 dollaria ja tärkeät RMR-pisteet

 

Pelivalinta

BIG voittaa ensimmäisen kartan

KERROIN MR. GREENILLÄ 1,68

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord