Esports: OG vs Team Vitality | Johdattaako Aleksib joukkueen voittoon?

schedule 30 kesäkuu 2020 - 23:56
person Leevi Mynttinen

Suomalaiset saavat jännittää keskiviikkona, sillä otteluna on OG vs Team Vitality. Aleksi “Aleksib” Virolaisen OG on ollut hyvässä vireessä, mutta vastaan asettuu erinomainen Team Vitality ja joukkueen supertähti Mathieu “ZywOo” Herbaut.

OG on seitsemän ottelun voittoputkessa ja mukana on upea voitto tulikuumasta BIG Clanista. Myös Team Vitality olisi seitsemän ottelun voittoputkessa, mutta välissä kävi 2-1 tappio BLAST Premier Spring Euroopan finaalissa Complexitylle.

Jos katsotaan turnauksen parhaita pelaajia, niin se näyttää pelottavan hyvältä ranskalaisten hyväksi.

  1. Mathieu “ZywOo” Herbaut (1,60)
  2. Cédric “RpK” Guipouy (1,29)
  3. Richard “shox” Papillon (1,26)

Sijalta kuusi löytyy Aleksi “Aleksib” Virolainen 1,19 ratingin kanssa. Häneen keskitymme myöhemmin vedonlyönnin kanssa.

Kartat

OG ei pelaa Vertigoa ja Team Vitalitylla on siinä kolmen kuukauden saldona 100% voittoja (kuusi ottelua). Team Vitality taas ottanee pois Trainin, joka on heikohko kartta OG Esportsilla.

Vertigon pois ottaminen jättää Overpassin vapaaksi ja tässä on Vitalityn mahdollisuus. Vitality on voittanut edelliset neljä Overpassia huimalla 64-32 erolla.

OG on erikoinen joukkue, sillä se useasti häviää oman valintansa ja voittaa vastustajan valinnan. Tästä syystä karttojen miettiminen on erityisen vaikeaa.

Siitä pääsemmekin siihen, että mitä vedonlyöntiin laitetaan. Itse näen hyvävireisen Aleksi Virolaisen tappomäärässä potentiaalia. Ensimmäisessä kartassa vetokohde on auki siitä, että saako Aleksib yli 15.5 tappoa vai ei.

Virolaisella on ollut hyviä ensimmäisiä karttoja aikaisemmin Vitalitya vastaan ja se yhdistettynä Virolaisen nykyvireeseen, niin veto vaikuttaa hyvältä.

 

Tiedot

  • Kohde: OG vs Team Vitality
  • Kellonaika: 16.00
  • Päivämäärä: 1.7.2020
  • Turnaus: cs_summit 6
  • Palkintopotti: 125,000 dollaria ja tärkeät RMR-pisteet

 

Pelivalinta

Aleksib saa ensimmäisessä kartassa yli 15.5 tappoa

KERROIN MR. GREENILLÄ 1,85

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord