EFL Cup: Everton - Manchester United

EFL Cup: Everton – Manchester United | Epävarmat puolustukset vastakkain

EFL Cupin puolivälierässä Everton ja Manchester United kohtaavat keskiviikkona klo 22.00 alkaen.

Everton on päässyt heikon vireen jälkeen takaisin iskuun ja napannut kolme voittoa putkeen Valioliigan puolella. Joukkue on kärsinyt avainpelaajien loukkaantumisista, mutta siitä huolimatta Carlo Ancelotti on saanut joukkueen pelaamaan hyvin yhteen. Everton on voittoputkensa aikana kaatanut Arsenalin, Leicesterin ja Chelsean, joten rekordi on kova viime viikoilta.

Everton on pelannut myös vahvasti EFL Cupin puolella, sillä joukkue on iskenyt tehoja laajalla rintamalla. Edellisellä kierroksella joukkue kaatoi toisen Valioliigaseura West Hamin 4-1, joka oli vahva työnäyte joukkueen hyvyydestä. Valioliigan puolella maaleja iskenyt Dominic Calwert-Lewin on osunut cupissa myös kolmesti, kuten myös Richarlison. Joukkueelta sivussa jatkavat edellen Fabian Delph, Lucas Digne ja todennäköisesti James Rodriguez, mutta poissaolot eivät ole haitanneet joukkueen menoa viime viikkoina.

Manchester United on myös parantanut kauden edetessä ja noussut vaivihkaa Valioliigassa kolmen parhaan joukkoon ottelun vähemmän muita pelanneena. United on voittanut kaksi ottelua peräkkäin ja viime kierroksella se murskasi “Ruusujen sodassa” Leedsin peräti 6-2. Joukkue alkaa löytämään tehoja hyökkäyspäässä mitä tällä joukkueella pitäisi ollakin, mutta pienet puolustusvirheet siellä täällä aiheuttavat epävarmuutta.

Viime cup-kierroksella United kaatoi Valioliigaseura Brightonin vieraskentällä 3-0. Joukkue on tottunut kierrättämään pelaajia cupin otteluissa, mutta Juan Mata, Paul Pogba, Mason Greenwood ja Daniel James ovat pelaajia, jotka saattavat olla avauksessa keskiviikkona. Bruno Fernandes on ollut primus motor Unitedin pelinrakentelussa, ja jos Fernandes saa huilivuoron tässä ottelussa, saattaa United olla aseeton hyökkäyspään pelissään. Scott McTominay kärsii pienestä vammasta ja on todennäköisesti sivussa ottelusta.

Evertonin kova vire on saanut vedonlyöjät miettimään oikeaa rastitusta kohteeseen. Molemmilla joukkueilla on laadukas hyökkäyskalusto ja ongelmat löytyvät nimenomaan puolustuspäästä. United nukahtelee jokaisessa ottelussa muutaman kerran todella vaarallisesti, eikä Evertonin puolustuskaan ole kaikkein varmin. Uskotaan maaliverkkojen soivan ottelussa, jonka molemmat joukkueet haluavat voittaa, mutta kierrättänevät pelaajiaan ruuhkaviikkojen keskellä.

Pelivalinnat | Panostus

Yli 2.5 maalia| 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,70

Molemmat joukkueet tekevät maalin & ottelu ei pääty tasan | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,30

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord