EFL Cup: Arsenal - Manchester City

EFL Cup: Arsenal – Manchester City | Kotijoukkue heikossa vireessä

Valioliigaseurat ovat kovilla, kun viikolla pelataan muutenkin kiivaan tahdin keskellä vielä EFL Cupia. Arsenalin ja Manchester Cityn välinen ottelu alkaa klo 22.00 tiistaina.

Arsenalin kausi on Valioliigan puolella sujunut surkeasti. Joukkue on hävinnyt yksi toisensa perään Valioliigan seuroilla ja on tosissaan vaarassa joutua putoamistaisteluun. Eurooppa-liigassa joukkue voitti alkulohkonsa kaikki kamppailut, mutta edes ensi kevään pudotuspelit eivät helpota tuskaa. Arsenalin pelissä on tällä hetkellä kaikki sekaisin, sillä pelinrakentelu ei tuota tarpeeksi laadukkaita maalipaikkoja, joukkue on hengetön ja pelaajat tekevät ylilyöntejä jotka kostautuvat varoitusten ja jopa ulosajojen muodossa.

Arsenalin tähtipelaajista on puhuttu jo paljon, kuinka menestyksen kannalta tärkeät pelaajat eivät saa mitään järkevää aikaiseksi kentällä. Mikel Arteta on jo reagoinut tähän ja on edellisissä otteluissa antanut mm. Nketiahille ja Pepelle vastuuta. Huono puoli on että tulos ei ole muuttunut vaihdosten myötä. EFL Cupin välieräpaikka varmasti kiinnostaa joukkuetta, mutta fokus on enemmän tulevan viikonlopun Valioliigassa ja Pierre-Emerick Aubameyangin poissaolo reisivamman vuoksi vähentää kotijoukkueen mahdollisuuksia.

Manchester City on löytänyt vireensä. Viimeiset kahdeksan ottelua ilman tappioita pelannut joukkue on kiivennyt koko ajan lähemmäksi Valioliigan kärkeä ja menestystä on tullut myös Mestarien liigassa. Joukkue ei ole hyökkäyssuuntaan yhtä räjähtävä ja tehokas kuin edellisinä kausina, mutta tulosta tulee laajemmalla rintamalla. Joukkueen puolustuspeli on asettunut uomiinsa, kun kuudesta viime ottelussa viidesti City on pitänyt maalinsa puhtaana.

Myös City tulee kierrättämään pelaajiaan tässä puolivälieräkamppailussa, mutta tämä joukkue on käytännössä täynnä pelaajia, jotka missä tahansa muussa joukkueessa olisivat aina terveenä ollessaan avauskokoonpanossa. Pep Guardiolalla on palapeli josta hän voi valita haluamiaan pelaajia kentällä. On mahdollista että ykkösvähti Ederson saa lepovuoron, kuten myös Raheem Sterling, Ruben Dias jne. Mahdollisista muutoksista huolimatta Cityn taso on vakaa ja ratkaisijoita löytyy aina vaihtopenkkiä myöten. Joukkueella ei ole myöskään loukkaantumishuolia, joten kokoonpano ja taktiikka valitaan Arsenalia silmällä pitäen.

Arsenalin peli on niin pahasti eksyksissä että joukkue ei nauti mitenkään kotiedusta huolimatta suosikin asemaa  Cityä vastaan. City on ollut keskinäisissä otteluissa vahvempi, sillä kuudesti viime kohtaamisesta City on vienyt viisi. Kaiken lisäksi Cityn nimilistaa katsoessa Arsenalia käy lähes sääliksi, vierasjoukkue pystyy murtamaan isäntien puolustuksen Ferran Torresin, Phil Fodenin, Sergio Agueron tai Sterlingin voimin. Reilu vierasvoitto kelpaa vetoihin mukaan, ottelussa nähtäneen useampi maali, joista valtaosa kotijoukkueen verkkoon.

Pelivalinnat | Panostus

Manchester City & ottelussa yli 1.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,80

Manchester City -1 | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,50

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord