Channel One Cup: Venäjä - Suomi

Channel One Cup: Venäjä – Suomi | Leijonat altavastaajan asemassa

Venäjällä pelattava Channel One Cup huipentuu sunnuntaina Venäjän ja Suomen väliseen otteluun klo 14.30 alkaen.

Venäjän meno kotiturnauksessa on ollut vakuuttavaa. Joukkue kaatoi ensin Ruotsin voittomaalikisaan asti edenneessä ottelussa, jonka jälkeen lauantaina Tsekki jäi joukkueen jalkoihin 4-1-lukemin. Venäjä on osoittanut olevansa vahva joukkue hyökkäyspäässä, se on iskenyt kahteen otteluun seitsemän osumaa varsinaisella peliajalla. Joukkueen kärkiketjut on kyllästetty taitavilla ja vahvoilla pelimiehillä, jotka tietävät mitä tekevät kiekon kanssa.

Venäjän maajoukkue on muutenkin vahvassa vireessä, sillä joukkue on voittanut viisi ottelua peräkkäin. Tämän kauden turnauksissa Rodion Amirov on iskenyt kiekon maaliin jo kolmesti, ja joukkueessa on useampi kahden maalin mies. Venäjä johtaa koko Euro Hockey Touria ja vie neljän maan turnauksen nimiinsä vastaavilla otteilla.

Suomi aloitti turnauksen upeasti voittamnalla Tsekin 4-3. Lauantaina Ruotsia vastaan Leijonat esiintyi etenkin ensimmäisessä erässä terävästi ja valmiina kaksinkamppailuihin, mutta peli oli tehotonta hyökkäyspäässä, jonka johdosta Ruotsi nappasi lopulta 4-1-voiton. Teemu Turunen teki Suomen ainokaisen maalin lauantain ottelussa.

Suomella on vahva joukkue turnauksessa, mutta kansainvälinen taso on korkea ja erot ovat pienet. Suomi pelaa omalla tutulla tyylillään, mutta enää siitä ei ole niin paljon kilpailuetua muihin verrattuna, vastustajat osaavat riisua Leijonat aseista. Suomen ryhmä on tasavahva, mutta säihkyvät pelaajat ehkä kuitenkin loistavat poissaolollaan. Taso heittelee hieman liikaa ottelusta toiseen ja etenkin Venäjää vastaan Leijonat ovat altavastaajan asemassa.

Venäjä lähtee kotiotteluunsa suosikkina. Karjala-turnauksessa marraskuun alussa Venäjä oli etevämpi 6-2-lukemin, ja tasoero on tälläkin kertaa selvä. Venäjä vie ottelun nimiinsä seitsemän kertaa kymmenestä, ja useimmiten vielä hyvin selkeällä erolla. Turnausvoitto on jo Venäjän takataskussa, mutta joukkue pelaa varmasti turnauksen loppuun korkealla tasolla, Venäläinen mentaliteetti ei anna sijaa löysäilylle.

Pelivalinnat | Panostus

Venäjä -1.5| 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,25

Venäjä & ottelussa yli 3.5 maalia | 2,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,77

 

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord