Championship: Norwich - Wycombe

Championship: Norwich – Wycombe | Isännillä murskavoiton paikka

Norwich City kohtaa Champioshipin heikoimman joukkueen lauantaina klo 17 alkavassa ottelussa.

Norwichin paluu Valioliigasta Championshipiin on ollut odotetun vaikea. Joukkue myös myi kauden alla ja kauden jo alettua puolustuspään luottopelaajia Valioliigaseuroihin, joka on myös vaikeuttanut taivalta sarjaporrasta alempana. Joukkue on kuitenkin kahden ottelun voittoputkessa, kun se on tiukoissa kamppailuissa kaatanut Rotherhamin 2-1 ja Birminghamin 1-0. Koko kauden saldo on nyt 3-1-2 ja sarjasijoitus kahdeksas.

Norwichin meno ei ole ollut yhtä tyrmäävää kuin toissakaudella. Joukkue on mukana taistelussa sarjanoususta mutta ottelut ovat paljon tiukempia ja marginaalit ovat pienet. Teemu Pukki on osunut vasta kertaalleen joukkueelleen, mutta tähänkin varmasti parannusta kauden edetessä on luvassa. Tim Krul on luotettava ykkösvahti, mutta suurimmat ongelmat Norwichilla on puolustuspäässä. Ottelun alla Norwichilla on loukkaantuneiden listalla kolme puolustajaa, josta miinusta isännille. Menetyksistä huolimatta ottelut ovat olleet tiukkoja ja vähämaalisia.

Wycombe nousi viime kauden päätteeksi Championshipiin, mutta juhlat jäivät lyhyeksi. Joukkue on pelannut alkukauden saldolla 0-0-6 ja maalisaldo on 1-13. Joukkue on siis hävinnyt toistaiseksi jokaisen Championship-ottelunsa ja kaikki ottelut huomioiden tappioputki käsittää jo kahdeksan ottelua. Sarjapaikka olisi vielä pelastettavissa, mutta otteet kentällä ovat olleet niin huonoja että tehtävä vaikuttaa mahdottomalta.

Kashket Scott on toistaiseksi joukkueensa ainoa maalintekijä yhdellä osumallaan. Joukkue on pelannut kolme vierasottelua häviten ne kaikki maalisaldolla 0-8. Harvoin Championshipissä on nähty näin heikkoa sarjanousijaa, mutta nähdyillä otteilla kuluvasta kaudesta muotoutuu uskomaton painajainen. Ottelun alla Wycombella ei ole loukkaantumishuolia, josta hieman plussaa vierailijoille.

Norwich pääsee otteluun kahden voiton vahvistamana ja on selkeä suosikki lauantaina. Kyseessä on ottelu jota isännät eivät missään nimessä saa hävitä. Taistelu kuuden parhaan joukkoon on tiukka, ja jokainen piste on tärkeä kevättä ajatellen. Norwichilla on hyvä historia Wycombea vastaan, kolmesta ottelusta kolme voittoa, viimeisin EFL Cupissa 2018 4-3-vierasvoitto. Selkeä kotivoitto tilauksessa lauantaina.

Pelivalinnat | Panostus

Norwich voittaa päästämättä maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,00

Norwich yli 2.5 maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,20

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord