Championship: Norwich – Derby | Osuuko Teemu Pukki jälleen?

schedule 2 lokakuu 2020 - 20:38
person Ville Pursiainen

Norwich ja Derby kohtaavat lauantaina Championshipissä jo klo 14.30 alkavassa ottelussa.

Norwichin kausi on alkanut Valioliigasta putoamisen jälkeen aika lailla odotetusti. Joukkueessa on edelleen potentiaali tallella, mutta otteet heilahtelevat vielä rajusti. Paikka kuuden joukkoon on realismia, mutta otteisiin on löydettävä tasaisuutta. Pakki Jamal Lewis siirtyi jo Newcastleen aikaisemmin ja nyt uutisoitiin puolustaja Ben Godfreyn siirrosta Valioliigan Evertoniin. Menetykset ovat isoja ja voivat vaikuttaa isossa kuvassa Norwichin pelaamiseen.

Kausi alkoi 1-0 voitolla Huddersfieldistä, sen jälkeen tuli 2-2 tasapeli Prestonia vastaan ja viime kierroksella niukka 0-1-tappio Bournemouthin vieraana. Teemu Pukki on aloittanut kauden mukavasti, sillä Huddersfield-ottelussa suomalaishyökkääjä tarjoili avopaikan voittomaaliin ja Prestonia vastaan Pukki osui itsekin kertaalleen. Tim Krul on laatuvahti joukkueen maalille, mutta puolustuspään menetykset ja loukkaantumiset sekoittavat alkukautta.

Derbyn kausi on alkanut katastrofaalisissa merkeissä. Tapahtumia on ollut niin. kentällä kuin sen ulkopuolellakin, mm.viime kaudella kahden pelaajan illanvieton jälkeen sattunut kolari, jonka myötä kapteenina toiminut Richard Keogh sai potkut. Kentällä kolmessa ottelussa on tullut kolme tappiota, kun joukkue on hävinnyt Readingille 0-2, Lutonille 1-2 ja Blackburnille tylysti 0-4. Tässä välissä myös EFL Cupissa tuli tappio Prestonille luvuin 1-2.

Derbyn romahdus nousua tavoittelevasta joukkueesta putoamistaisteluun asti valumiseen on ollut surullista seurattavaa. Perinteikäs seura on vedenjakajalla, jotain pitäisi tehdä. Joukkueessa on tarpeeksi laatua jopa nousukarsintoihin asti, sillä etenkin hyökkäyspäässä joukkueella olisi annettavaa. Kokenut Wayne Rooney on myös mielenkiintoinen lisä Derbyn tarinaan, Rooney pystyy parhaimmillaan edelleen olemaan Derbylle hyödyksi.

Norwich pääsee kotiotteluun paremmassa tilanteessa kuin mitä vierasjoukkue Derby. Derbyn peli on sen verran sekaisin että joukkue odottaa varmasti maaottelutaukoa ja lähtee sitä kautta pistämään palapeliä kuntoon. Norwich on kotonaan yksi parhaimmista joukkueista Championshipissä ja nappaa kotikentällään valtaosan kauden voitoistaan. Joukkueen peli on valmiimpaa kuin sekasortoisen Derbyn, siksi kotivoittoo kelpaa lapulle.

Pelivalinnat | Panostus

Norwich & yli 1.5 maalia | 2,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,05

Teemu Pukki tekee maalin | 1/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,15

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord