Bundesliiga: SC Paderborn – Dortmund | Dortmundilla hyökkääjähuolia

schedule 31 toukokuu 2020 - 12:19
person Ville Pursiainen

Bundesliigan sunnuntain iltapelissä kohtaavat sarjan viimeisenä oleva SC Paderborn sekä sarkakkonen Dortmund. Ottelu alkaa klo 19.00.

Paderbornin tilanne sarjan hännillä on tukala. Joukkue on ollut jo pitkään sarjan viimeisenä, ja eroa ensimmäisen säilyjän paikalle on jo yhdeksän pistettä. Kun pelit Bundesliigassa alkavat käydä vähiin, on joukkue tilanteessa jossa pelkät voitot voivat vielä pelastaa sarjapaikan. Koronatauon jälkeisissä kolmessa ottelussa Paderborn on kaikissa pelannut tasapelin. Vastassa ei ole ollut kuitenkaan sarjan parhaimmistoa, vaan Düsseldorf (16), Hoffenheim (9) ja Augsburg (12). Tiivistynyt puolustus on kuitenkin positiivinen signaali, mutta onko se tullut liian myöhään?

Paderborn on Bundesliigan toiseksi kehnoin vierasjoukkue saldolla 2-2-10, ainoastaan Werder Bremen on ollut heikompi kotiotteluissa. Paderborn on pelannut ilman voittoa ja peräti yhdeksän ottelua peräkkäin, putki ei voi olla vaikuttamatta peliesityksiin. Joukkueella ei ole mitat täyttävää ykköstykkiä iskemään maaleja ottelusta toiseen, Paderborn on 31 tehdyllä osumallaan toiseksi tehottomin koko Bundesliigassa.

Dortmund koki aikaisemmin viikolla kirvelevän kotitappion tärkeässä kamppailussa Bayern Müncheniä vastaan lukemin 0-1. Tappion myötä ero Bundesliigan mestaruuteen kasvoi seitsemään pisteeseen, joka tässä vaiheessa kautta on liian iso ero kurottavaksi. Pelattavaa Dortmundilla riittää, sillä sarjan toinen sija ja etenkin paikka Mestarien liigaan vaatii vielä pisteitä ja voittoja. Pahimmat uhkaajat ovat vain pisteen tai parin päässä, joten motivaatiota Dortmundillakin riittää loppuun saakka.

Vieraissa Dortmund on tällä kaudella pelannut 7-3-4, joka oikeuttaa Bundesliigan viidenteen sijaan vierastaulukossa. Ennen Bayern München- tappiota Dortmund voitti Schalke 04:n ja Wolfsburgin maalierolla 6-0, joten perusvire joukkueella on kunnossa. Viime ottelussa loukkaantunut teinitähti Erling Håland on sivussa polvivamman vuoksi, samoin hyökkääjä Marco Reus on sivussa. Hyökkäysvoimaa joukkueesta löytyy, mutta poissaolot aiheuttavat aihetta huoleen loppukautta ajatellen, etenkin jos poissaolot venyvät yhtään pidemmiksi.

Dortmund on vierasottelusta ja hyökkääjien poissaolosta huolimatta suosikki ottelussa. Dortmundilla on päivää pidempi palautumisaika viikkokierroksen jäljiltä ja ilman yleisöä pelattavissa otteluissa kotiedun merkitys on normaalia pienempi. Vieraiden kokoonpanohuolet vaikuttavat varmasti, mutta toki vierailla on heittää kentälle mm. Jadon Sancho (14 osumaa) sekä Paco Alcacer (5 osumaa 11 ottelussa). Ottelusta voi muodostua tiukka kamppailu ja maalimäärä voi hyvinkin pysyä alle 2.5 osuman. Dortmun ottanee niukan mutta tärkeän vierasvoiton.

Pelivalinnat | Panostus

Alle 2.5 maalia  | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,70

Dortmund pitää maalinsa puhtaana | 2,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,18

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord