Bundesliiga: Mönchengladbach – Union Berlin | Kotivoitosta peli-ideaa

schedule 31 toukokuu 2020 - 10:45
person Ville Pursiainen

Sunnuntaina Bundesliigassa pelataan kaksi ottelua. Klo 16.00 alkavassa koitoksessa kohtaavat kärkipäässää keikkuva Borussia Mönchengladbach sekä alemman keskikastin Union Berlin.

Kotijoukkue Mönchengladbachin paluu pelikentille koronatauon jälkeen ei ole sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Joukkue voitti E. Frankfurtin vieraissa 3-1. mutta taipui sen jälkeen 2-3-tappioon isossa ottelussa Leverkusenia vastaan ja jäi vielä aiemmin viikolla 0-0-tasapeliin Werder Bremeniä vastaan. Pistemenetykset voivat vielä maksaa joukkueelle paikan neljän parhaan joukossa, eikä pistemenetyksiin kauden lopuissa otteluissa olisi oikein varaa. Ennen kierroksen alkua Mönchengladbach oli Bundesliigassa viidentenä, pisteen Leverkusenia perässä.

Kotikentällä Mönchengladbach on tällä kaudella esiintynyt hyvin, saldo on 9-2-3 ja maaliero +12. Kolmanneksi paras kotijoukkue on ollut tehokas maalipaikoissa aikaisemmin kaudella ja tuttu tehokkuus löytynee vielä tauon jälkeenkin. Alassane Plaea on joukkueensa tehokkain pelaaja yhdeksällä osumallaan, maanmies Marcus Thuram komppaa kahdeksalla osumalla. Seitsemän maalin Breel Embolo on sivussa loukkaantumisen vuoksi, lisäksi kolme keskikentän pelaajaa on poissa kokoonpanosta.

Union Berlin on vielä vailla voittoa uudelleen käynnistetyn kauden jälkeen. Itse asiassa joukkue on todella huonossa vireessä, sillä takana on jo kuusi voitotonta ottelua. Viime otteluissaan joukkue on hävinnyt Bayern Münchenille 0-2, Hertha Berlinille 0-4 ja tasasi pisteet 1-1-tasapelissä Mainz 05:ta vastaan. Bundesliigassa joukkue on sijalla 13, neljä pistettä karsintasijaa edellä.

Vieraissa Union Berlinin saldo on 3-2-9 / -15, joka on kolmanneksi huonoin noteeraus Bundesliigassa. Kolmen peräkkäisen vierastappion rasittama joukkue on vaarassa joutua vielä tiukemmin mukaan putoamiskamppailuun elleivät tulokset parane. Sebastian Andersson on paukuttanut joukkueelleen jo 11 osumaa, Marius Bulter seitsemän. Loukkaantumisia joukkueella ei ole pahasti, ainoastaan kaksi pelaajaa on sivussa.

Mönchengladbach lähtee otteluun isona suosikkina. Joukkueella on myös paineita, joka voi pahimmillaan näkyä suorituksissa kentällä. Tyhjille katsomoille pelatessa kotietu ei ole ollut totutun suuri otteluissa, mutta tässä otteluparissa tasoero kasvaa isäntien suuntaan todella suureksi, etenkin Union Berlinin heikon vireen vuoksi. Parhaimmillaan Mönchengladbach saa sellaisen myllyn jauhamaan hyökkäyspäähän että mikä tahansa joukkue olisi ongelmissa sen kanssa.

Pelivalinnat | Panostus

Mönchegladbach -1  | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,39

Kotijoukkue tekee maalin molemmilla puoliajoilla | 1/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,22

 

 

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord