Bundesliiga: FC Union Berlin – FC Schalke 04 | Vierasjoukkueen tuskainen taival jatkumassa

schedule 6 kesäkuu 2020 - 21:48
person Ville Pursiainen

Sunnuntaina Budesliigassa kohtaavat kaksi huonovireistä joukkuetta, kun yhteen ottavat FC Union Berlin ja FC Schalke 04. Ottelu alkaa klo 16.30.

Union Berlinin kausi on ollut vaikea ja joukkue on vain kolmen pisteen turvin sarjakarsintapaikkaa edellä. Koronatauon jälkeen uudelleen avatulla kaudella joukkue on vielä ilman voittoa, neljästä ottelusta saldona on yksi tasapeli ja kolme tappiota. Voitoton putki on vielä pidempi, takana on nyt seitsemän ottelua ilman voittoa. ‘

Union Berlin on pärjännyt kotonaan vähintäänkin kohtalaisesti ja kotiotteluiden tuomat pisteet ovat vielä ainakin pitämässä joukkueen Bundesliigassa. Kotona saldo on 6-2-6, joka on kymmenenneksi paras noteeraus Bundesliigassa. Sebastian Andersson on maalannut joukkueelleen jo 12 osumaa ja ruotsalaishyökkääjän maalit ovat sarjapaikastaan taistelevalle joukkueelle kultaakin kalliimpia. Joukkueella ei ole suurempia kokoonpanohuolia.

Schalke 04:n kausi on ollut surkea ja syöksy on vain kiihtynyt viimeisimmissä otteluissa. Joukkue on hävinnyt kaikki neljä pelaamaansa ottelua koronatauon jälkeen ja onnistunut vain kerran maalinteossa näissä otteluissa. Joukkue on edelleen turvallisesti kymmenennen sijan tienoilla Bundesliigassa, akuuttia uhkaa putoamistaisteluun joutumisesta ei ole, joten otteet voivat jatkua aneemisina kauden loppuun saakka.

Vieraissa Schalke on pelannut saldolla 4-4-6, mikä ei ei ole katastrofaalisen huono. Kuitenkin kuusi viimeisintä vierasottelua ovat sujuneet voitoitta joka kuvastaa joukkueen tilannetta tällä hetkellä. Vierasottelua varjostavat joukkueen kokoonpanohuolet, sillä kärkihyökkääjät Suat Serdar (7 maalia) ja Amine Harit (6 maalia) ovat sivussa loukkaantumisten vuoksi. Poissaolojen vuoksi vierasottelusta on odotettavissa entistäkin vaikeampi, sivussa on myös keskikentältä ainakin kaksi pelaajaa.

Union Berlinillä on elämänsä paikka napata tärkeät kolme lisäpistettä ja vankistaa otettaan sarjapaikasta. Schalken huono vire on huipputasolla harvinaisen synkkä ja nopea pudotus alaspäin, eivätkä tärkeiden hyökkääjien poissaolot helpota vierasjoukkueen haastetta. Union Berlinin voitolle löytyy mukava, pelattava kerroin. Samoin ottelun oletetaan olevan vähämaalinen, tiukka kamppailu pisteistä, kotijoukkue määrittelee pelin suunnan ja vauhdin, kärsivällinen pelitapa voi tuoda hyvän tuloksen mukanaan. Jopa yksikin kotijoukkueen maali voi hyvinkin riittää voittoon saakka.

Pelivalinnat | Panostus

Union Berlin  | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,50

Alle 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,70

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord