Bundesliiga: Bayern München – Schalke 04 | Isännät jälleen mestaruusjahtiin

schedule 17 syyskuu 2020 - 23:53
person Ville Pursiainen

Bundesliiga alkaa jälleen, ja avausottelussa kohtaavat hallitseva mestari Bayern München sekä Schalke 04. Ottelu alkaa klo 21.30.

Bayern Münchenin viime kausi oli menestys. Joukkue valloitti jälleen Bundesliigan ylivoimaiseen tyyliin ja vei nimiinsä myös Mestarien liigan. Joukkueen perusrunko on pysynyt kasassa ja menestysodotukset ovat vähintään yhtä kovat kuin viime kaudella. Robert Lewandowski loistaa Bayernin hyökkäyksessä, puolalainen hyökkääjä on maanosan kovimpia hyökkääjiä juuri nyt.

Bayern München on käsittämättömässä 22 ottelun voittoputkessa kaikki ottelut huomioiden, joten joukkueen runko ja pelitapa on todella toimiva. Tiivis puolustus mutta toisaalta agressiivinen prässi ovat toimineet joukkueella todella hyvin. Jerome Boateng sekä David Alaba ovat edelleen sivussa puolustuksesta, mutta taso ei hirveästi laske paikkaajien myötä. Bayern München lähtee suursuosikkina uuteen kauteen.

Schalken viime kausi sujui murheellisesti. Joukkue sijoittuis sijalle 12 ja loppukausi oli todella murheellinen tappioputkineen. Schalke pelasi 15 ottelua putkeen vailla voittoa, ja mikäli kausi olisi jatkunut hieman pidempään, olisi joukkue ollut vaarassa pudota. Kauden alla pelatut harjoitusottelut ovat sujuneet pääosin voitokkaasti, mutta taso ei ole ollut lähelläkään Bundesliigaa, joten näistä otteluista on vaikea vetää johtopäätöksiä.

Schalkella oli menneellä kaudella suuria vaikeuksia maalinteossa, eikä tällä osa-alueella ole näkyyvissä suurta parannusta uuden kauden alla. Puolustusta pitäisi saada myös tiiviimmäksi, kaiken onnistuessa viime kautta paremmin joukkue voi yltää kymmenen joukkoon. Alkukaudella on suuri merkitys Schalken kaudelle, tappioputkella voi olla suuri merkitys joukkueen tulevaisuuteen.

Bayern München lähtee otteluun kuin otteluun Bundesliigassa ennakkosuosikkina. Schalke ei ole lähelläkään kotijoukkueen iskukykyä, eli isännät ovat suosikki voittamaan ottelun. Bayern Münchenillä on kahdeksan ottelun voittoputki Schalkesta ja perjantai-iltana on myös luvassa isäntien reilu voitto.

Pelivalinnat | Panostus

Bayern München voittaa päästämättä maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,98

Bayern München yli 3.5 maalia | 1/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,05

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord