ATP Grand Slam Australia vihjekuva urheiluvedot

Australian Open: Novak Djokovic – Alexander Zverev | Vammat serbin vaivana

Australian avoimet kahdeksasti voittanut Novak Djokovic on ollut ongelmissa kaksi edellistä ottelua. Djokovic on turnauksen aikana kärsinyt ilmeisesti vatsalihasvammasta. Varsinkin ottelussa Taylor Fritziä vastaan tuo vamma vaikeutti serbin kämmenlyöntityöksentelyä pahemman kerran. Silti Djokovic onnistui voittamaan ottelun lukemin 3-2. Ennen Milos Raonicia vastaan käytyä ottelua Djokovic ei ollut harjoitellut otteluiden välissä yhtään. Vamma oli hieman helpottanut, sillä Raonic kaatui lukemin 3-1. Täydessä pelikunnossa mies ei kuitenkaan ole ja tässä on saksalaisella Alexander Zverevillä iskun paikka.

Zverevillä on ollut todella helppo turnaus tähän mennessä. Hän on neljässä ottelussa hävinnyt vain yhden setin. Vain hänen ensimmäinen ottelu Marcos Gironia vastaan kesti yli 2,5 tuntia. Tämä luo Zvereville paremmat lähtökohdat otteluun. Vaikka Djokovic on luonnollisesti maailman paras pelaaja, ei vamman takia hän ole pystynyt pelaamaan parhaalla mahdollisella tasolla.

Jos ja kun Zverev lähtee otteluun täydellä vaihteella heti ottelun alussa, voi serbillä olla todella vaikea pysyä mukana. Varsinkin jos Zverev on sen verran fiksu, että hän peluuttaa Djokon kämmenpuolta enemmän. Jos haluaa hyödyntää mahdollisen Djokovicin keskeytyksen, kannattaa Zverevin voitto pelata Coolbet -sivustolla. Sivustolla Zverevin voiton kerroin on vain 0.01 huonompi ja jos Djokovic keskeyttää vähintään yhden setin jälkeen, saa kohteesta voiton myös tässä tapauksessa.

Pelivalintamme: Alexander Zverev
Panostus: 2/3

@ 2.65 Bethardilla

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord