Australian avoimet vihjekuva urheiluvedot

Australian Open: Grigor Dimitrov – Aslan Karatsev | Jatkaako turnauksen valopilkku huippuotteita?

ATP:n maailmanlistalla 114. sijalla majaileva Aslan Karatsev on yllättänyt kaikki ja edennyt Australian Avointen puolivälieriin. Nyt vastaan kuitenkin astelee turnauksen loistavasti pelannut Grigor Dimitrov ja on helppo odottaa venäläisellä nousevan seinä vihdoin vastaan. Australian Openissa tuntuu vuodesta toiseen kahdeksan joukkoon mahtuvan aina joku yllättäjä. Viimeksi vuonna 2016 on nähty turnauksessa puolivälierät joissa ei ole ollut yhtään sijoittamaton pelaaja pelaamassa.

Dimitrov ei ensimmäisessä neljässä ottelussa ole pudottanut vielä settiäkään. Varsinkin miehen palautuspeli on ollut todella laadukasta läpi turnauksen. Edellisessä ottelussa hän voitti näytöstyyliin Dominic Thiemin lukemin 3-0 (6-4, 6-4, 6-0). Myös Karatsevin palautuspeli on ollut venäläisen kantava voima. Edessä on siis kaikinpuolin mielenkiintoinen ottelu.

Dimitrovin asennoitumisessa turnaukseen ei ole ollut mitään vikaa ja hän tuskin antaa Karatseville yhtään siimaa huomenna aamulla Suomen aikaa pelattavassa ottelussa. Vaikka Karatsev on ollut vakuuttava, on tällä kertaa vastus liian kova. Jos Dimitrov ei tässä ottelusa romahda tasollisesti, tulee hän todennäköisesti viemään ottelun jopa 3-0 nimiinsä. Otteluun on kuitenkin helppo napata Dimitrovin vähintään kahden setin voittoero verrattain mukavalla kertoimella. Kerroin on sen verran kova, että siihen uskaltaa myös panostaa täyden asteikon panostuksen.

Pelivalintamme: Grigor Dimitrov -1,5 sets
Panostus: 3/3

@ 1.89 Coolbetillä

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord