Asian Handicap – tasoitukset vedonlyönnissä

Seuraavaksi käsitellään erilaisia kohteita, joihin kuuluvat Handicap, Asian handicap, 3Way Handicap, Yli/Alle-vedot, Tulosveto sekä Scorecast- ja Wincast-vedot.

Handicap, Asian handicap, 3Way Handicap

Handicap tarkoittaa suomeksi tasoitusta vedonlyönnissä. Eli esimerkiksi asettaessasi vedon kohteeseen Golden State Warriors-12,5, niin sinun vedossasi on Warriors tappiolla jo ottelun alkaessa 12,5 pistettä. Warriorsin voittaessa ottelun vähintään 13 pisteellä, niin vetosi osuu, mutta muussa tapauksessa vetosi häviää.

Asian Handicap onkin hieman haasteellisempi selittää. Tästä syystä meillä on kuva havainnollistamassa, miten Asian handicap toimii:

3-way handicap

Kolmen suunnan tasoitusta käytettäessä on myös tasapelin mahdollisuus. Esimerkiksi siis jalkapallossa voit lyödä joukkueelle tasoitusta +1, +2, +3… maalia. Tämä tarkoittaa siis sitä, että tasoituksen vuoksi vetolapullasi kyseinen joukkue johtaa jo ottelun vihellyksestä 0-1, 0-2 tai 0-3, miten oletkaan tasoituksesi valinnut. Esimerkiksi lyödessäsi Manchester City+1, vetosi osuu, jos City pelaa tasan tai voittaa. Muussa tapauksessa vetosi häviää.

Yli/Alle-vedot

Pääsääntöisesti näissä vedoissa pelataan maali- tai pistemääriä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että voit veikata tuleeko ottelussa yli 2,5 maalia, jolloin vetosi voittaa, kun ottelussa tulee vähintään 3 maalia. Alle 2,5 vedossa voitto tulee, jos ottelussa nähdään maksimissaan 2 maalia.

Tulosveto

Tulosvedossa veikataan ottelun tarkkaa lopputulosta, eli päättyykö ottelu 2-1, 3-1 vai vaikkapa 0-0.

Scorecast- ja Wincast-vedot

Näissä veikataan sekä maalintekijää, että ottelun lopputulosta. Scorecastissa veikataan maalintekijää sekä tarkkaa lopputulosta, esimerkiksi Teemu Pukki maalaa, ja Norwich voittaa 3-0. Wincast-vedoissa veikataan maalintekijää sekä lopputulosta muodossa 1×2. Eli esimerkkinä Teemu Pukki tekee maalin, ja Norwich voittaa. Näissä on paljon variaatioita, sillä voit veikata maalintekohetken, esimerkiksi ensimmäinen tai viimeinen maali tai sitten voit valita, että pelaaja tekee maalin milloin vain.

Ilmaiset pitkäveto vihjeet pääset lukemaan täältä!
Katsasta parhaat vedonlyöntibonukset 2021 täältä!