Futismaalivahti Sarah Fullerilta mieletön syöttö: teki lisäksi jenkkifutishistoriaa!

VIDEO: Futismaalivahti Sarah Fullerilta mieletön syöttö – teki myös jenkkifutishistoriaa!

Vanderbiltin yliopistojoukkueessa pelaavalta futismaalivahti Sarah Fullerilta nähtin mieletön lähes koko kentän mittainen syöttö, joka johti maaliin.

Yhdysvaltalainen Sarah Fuller ei tule varmastikaan unohtamaan mennyttä marraskuuta aivan heti.

Ensiksi hän syötti yliopistojoukkueensa jalkapallo-ottelussa kertakaikkisen upealla tavalla maalin: hän kiskaisi pitkän pallon vastustajan maalille, joukkueelleen tuomitusta vapaapotkusta, ja hänen joukkuekaverinsa kävi iskemässä pallon hänen syötöstään verkon perukoille.

Ja sitten koitti viime viikonloppu.

Fuller kutsuttiin toisessa lajissa, jenkkifutiksessa, historian ensimmäisenä naisena pelaamaan Vanderbiltin yliopistojoukkueen otteluun – siis miesten joukkueeseen. Ennen Fulleria naisia on nähty alemmilla yliopistotasoilla miesten joukkueissa, mutta tämä oli historiassa ensimmäinen kerta, kun nainen pelaa niin sanotussa Power 5 -ottelussa eli korkeimmalla mahdollisella yliopistotasolla, josta valtaosa NFL-pelaajista tulee.

[vihjeet]

21-vuotias ja 187-senttinen Fuller pelasi jenkkifutisottelussa joukkueensa potkaisijana. Hänet kutsuttiin mukaan, kun tennesseeläisen Vanderbiltin yliopistojoukkueen pelaajista moni oli omatoimisessa koronakaranteenissa.

Vaikka ottelu päättyi vastassa olleen Missouri Tigersin 41-0-voittoon, kypärässään tekstiä “pelaa kuin tyttö” ei antanut tappion himmentää huikeaa saavutustaan.

– Haluan sanoa kaikille tytöille, että te voitte saavuttaa kaiken haluamanne, kun vain asetatte mielenne sitä päämäärää kohti, Fuller kommentoi ottelun jälkeen.

Alta löytyvällä videolla Fuller pääsi potkaisemaan ainoan potkunsa ottelussa ja hänen suorituksensa näyttää epäonnistuneelta, mutta joukkueensa potkuvalmentaja Derek Mason kertoi, että kyse oli täysin tarkoituksellisesta potkusta, jolla vastustajajoukkueelta estettiin palautus.

Tässä vielä video Fullerin uskomattomasta syötöstä jalkapallo-ottelussa:

Ja tässä video Fullerin potkusta historiallisessa jenkkifutisottelussa:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord