Helenius sai omituisen mestaruusvyön tietämättään, kun hän shokeerasi nyrkkeilymaailmaa tyrmäämällä Adam Kownackin.

Urheiluvetojen vuoden 2020 luetuimmat jutut: Sijat 6-10

Mitkä ovat olleet Urheiluvetojen vuoden 2020 luetuimmat jutut? Tässä tulevat sijoille 6-10 sijoittuneet jutut lukijamäärien perusteella.

10. VIDEO: Kovanaama Ryan Reaves erehtyi taklaamaan Rasmus Ristolaista – ei hyvä valinta!

Vegas Golden Knightsia edustava Ryan Reaves on yksi NHL:n kovanaamoista ja äärimmäinen fyysinen pelote. Buffalo Sabresin suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen on kuitenkin osoittanut oman fysiikkansa useaan otteeseen NHL-jäillä ja myös Reaves joutui yllättymään, kun hän erehtyi taklaamaan suomalaista: Ristolainen huomasi tulevan taklauksen, esitti komean vastataklauksen ja Reaves oli kaksikosta se, joka päätyi naama irvessä jään pintaan.

Lue artikkeli tästä!

9. Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo paljastivat vaikeimmat vastustajansa!

Kun puhutaan Lionel Messistä ja Cristiano Ronaldosta, useimmiten vastustajat ovat kertomassa, miten vaikeaa heitä vastaan pelaaminen on ja miksi. Tällä kertaa vastaajana oli kuitenkin kaksikko itse, kun heiltä kysyttiin, ketkä ovat heidän kohtaamansa vaikeimmat vastustajat. Messin valinta oli jättimäinen yllätys, joka tuli täysin puun takaa – Cristiano Ronaldo puolestaan palasi vastauksessaan uransa alkuvaiheille ja Valioliigaan.

Lue artikkeli tästä!

8. VIDEO: Tekninen tyrmäys! Robert Helenius järjesti jättiyllätyksen

Kun Robert Helenius kohtasi keväällä, juuri ennen päälle iskeneitä koronarajoituksia, puolalaisen Adam Kownackin, ennakkoasetelmat eivät olisi voineet olla selvemmät: Heleniuksen ura oli ollut jo useamman vuoden ajan laskusuunnassa, kun taas Kownacki ei ollut hävinnyt urallaan kertaakaan. Niinpä Heleniuksen teknisellä tyrmäyksellä irronnut voitto oli jättimäinen yllätys ja eittämättä yksi vuoden sykähdyttävimmistä suomalaisista urheiluhetkistä.

Lue artikkeli tästä!

7. VIDEO: Jesse Jorosen härskit sanat raikuivat TV-lähetyksessä – painokelvotonta!

Kun suomalaismaalivahti Jesse Jorosen edustama Brescia kohtasi heinäkuussa pelatussa Serie A -ottelussa Torinon, koronatilanne oli vetänyt katsomot tyhjiksi ja kaikki kenttätapahtumat kaikuivat televisiokameroiden välillä kotikatsomoihin. Joronen päästelikin melkoisen painokelvotonta tekstiä tulemaan, kun Torinon pelaaja kolasi hänet, ja totta kai suomen kielellä.

Lue artikkeli tästä!

6. VIDEO: Jaajo Linnonmaa aloitti striimauksen – “Jarski on yhen pelin mies”

Jaajo Linnonmaa on viihdealalla melkoinen monitoimimies ja hän teki täysin uudenlaisen aluevaltauksen, kun hän alkoi striimaamaan omia NHL 20 -otteluita Twitch-suoratoistopalvelussa. Linnonmaa oli jo pitkään pelannut otteluita juontajakollegansa, Tuukka Ritokosken kanssa, ja niinpä hän päätti laittaa tulemaan Twitchin kautta viihdettä myös kotitalouksiin.

Lue artikkeli tästä!

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord