Tubettaja Logan Paul valmis kohtaamaan NHL-pelaaja Evander Kanen nyrkkeilykehässä; alun perin Kane haastoi Logan Paulin veljen Jake Paulin.

Tubettaja Logan Paul valmis kohtaamaan NHL-pelaaja Evander Kanen!

Logan Paul on valmis kohtaamaan NHL-pelaaja Evander Kanen: San Jose Sharks -laituri haastoi tubettajan veljen nyrkkeilyotteluun viime viikonloppuna.

Tubettaja Jake Paul kohtasi viime viikonloppuna, ennen Mike Tysonin ja Roy Jones Jr.:n välistä ottelua, kehässä nyrkkeilyn osalta täysin kokemattoman Nate Robinsonin. Paul tyrmäsi vastustajansa nopeasti, mikä osoitti, ettei ottelussa ollut mitään järkeä. Tästä kimpaantuneena San Jose Sharksin hyökkääjä Evander Kane päätti lähettää nyrkkeilyhaasteen Paulin suuntaan.

Jake Paul ei tiettävästi ole vielä ottanut kantaa Kanen haasteeseen, mutta sen sijaan hänen veljensä Logan Paul ilmoitti olevansa valmis kehään NHL-tähden kanssa.

Tämä johti kaksikon väliseen sananvaihtoon Twitterissä:

Logan Paul on kohdannut nyrkkeilykehässä kahdesti niin ikään tubettajana tunnetun KSI:n. Kaksikon ensimmäinen kohtaaminen päättyi ratkaisemattomaan, mutta KSI vei toisen ottelun nimiinsä, kuten edellä olevasta kuvasta näkyy.

Logan Paul on kokeillut myös vapaaottelua, ainakin harjoittelun muodossa; hän joutui treeneissä UFC-ottelija Paulo Costan tyrmäämäksi.

Evander Kane puolestaan tunnetaan varsin väkevänä kaverina NHL-kaukaloissa, eikä hän ole uransa aikana arkaillut pudottaa hanskojaan jään puolella. Kane on hanskannut vastustajien kanssa, pelkästään NHL:n puolella, ainakin 24 kertaa. Kyseinen saldo perustuu Hockeyfights.com-sivuston tilastoihin.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord