VIDEO: Tässäkö uusi McGregor? Tekee koko ajan historiaa UFC:ssä – “Hän on todella erityinen”

schedule 22 syyskuun 2020 - 14:43
person Joonas Eriksson

Tässäkö uusi McGregor? Khamzat Chimaevin viimeaikaiset tulokset ja UFC-pomo Dana Whiten sanat osoittavat ainakin siihen suuntaan.

Vasta heinäkuussa UFC-organisaatioon liittynyt ruotsalaisottelija Khamzat Chimaev on noussut kaikkien vapaaottelufanien tietoisuuteen vain muutamassa hassussa kuukaudessa.

Viime viikonloppuna Las Vegasissa Khamzat Chimaev tyrmäsi Gerald Meerschaertin vimmatulla lyönnillä. Vastustaja ei ehtinyt lyödä 26-vuotias ruotsalaista kertaakaan, kun ottelu oli ohi jo 17 sekunnin jälkeen.

Chimaev otteli heinäkuussa ensimmäiset UFC-ottelut, joista molemmista irtosi voitto ja molemmat ottelut käytiin kymmenen päivän sisällä. Las Vegasin ottelu oli Chimaevin kolmas ottelu 66 päivän sisällä. UFC:ssä kukaan ei ole aiemmin voittanut kahta ottelua kymmenessä päivässä, eikä kolmea 66 päivän sisällä, joten Chimaev tekee koko ajan historiaa UFC:ssä.

UFC-pomo Dana White puhui ottelun jälkeen Chimaevista hyvää. Hän ei ole kuulemma ikinä elämänsä aikana tavannut vastaanvanlaista talenttia.

– Tyyppi on erityinen. Olen ollut tässä mukana koko ikäni, enkä ole koskaan aiemmin nähnyt ketään vastaavaa. Jos olet kamppailulajien fani, niin hän on juuri sellainen kaveri, jota haluat katsoa, seurata tai vihata, White kertoi.

White on ollut niin häkeltynyt Chimaevin otteista, että hän on antanut ottelijalle kolmesta otteluvoitosta 50 000 dollarin bonuksen ottelupalkkioiden päälle.

Monet ovat otteluiden jälkeen povannut, että Chimaevista tulee iso supertähti, joten olisiko tässä seuraava UFC:n iso kasvo?

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord